Konečná volba

Konečná volba

Listopadové číslo Share International přetisklo Mistrův článek z roku 2004 o válkách a budoucnosti lidstva, který je snad nyní ještě aktuálnější než v době svého vzniku. Otázky a odpovědi pana Creme se zabývají současnou situací světa a jeho blízkou budoucností.

Mistrův článek naleznete jako obvykle zde. Otázky a odpovědi pane Creme následují níže.

Je-li to prosím možné, dejte nám nějaké znamení a trochu naděje v této pro svět poněkud depresivní době. Reagují lidé dobře na Maitréju a jeho rady?

Ano, velmi dobře.

 

Pozoruji, že Venuše, Mars a Jupiter jsou v nyní v blízké konjunkci. Doufám, že jde o příznivý vliv pro naši planetu, která zjevně nutně potřebuje veškerou pomoc, jakou může dostat.

Pozice těchto planet není náhodná. Mají mocný vliv na život této planety a v této chvíli je jejich vliv zcela zásadní a dobrý.

 

Imigrační krize a všechny podobné problémy právě dosahují vrcholu naléhavosti. Myslíte si, že to lze popsat jako stěžejní období Meče rozpolcení ve vývoji světa?

Ano, lze to tak popsat.

 

Právě bylo odhaleno, že velcí výrobci aut byli přistiženi při „zeleném podvodu“. Upravovali vybavení k měření emisí, aby jejich automobily vypadaly více ekologické, než ve skutečnosti jsou. Znamená to, že mnohé jiné produkty všeho druhu budou také odhaleny jako ‘upravené’ pro dojem větší energetické účinnosti a ekologičnosti?

Počkejte a uvidíte.

 

Chtěl bych opravdu vědět,m zda je příliv imigrantů do každé země součástí plánu Mistů?

Není.

 

Všímám si, že v posledních pár dopisech se nacházejí zmínky o datech. Jeden z nich dává dokonce datum „Maitréjova příchodu“. Všiml jsem si však, že pan Creme toto datum nekomentoval. Můžete prosím vysvětlit, proč nedošlo ke komentáři nebo potvrzení konkrétního data, které poskytl mluvčí?

Takový ‘mluvčí’ nemusí být nutně absolutně přesný. Taková znamení jsou určena k probouzení ‚lenochů‘. Maitréja nedává přesná data, přesná data závisí na shodě mnoha faktorů. Maitréja sám pravděpodobně nezná přesné datum, přestože řekl, že ‚čas je stanoven‘.

 

V posledním čísle časopisu Share International byl dopis (Velká očekávání) o ‚vizualizaci‘ obecenstva, očekávaného na přednáškách. Tento dopis jsme napsali my a rádi bychom zdůraznili, že jsme také organizovali reklamní kampaň, rozdávali letáky a vložili do této propagační práce obvyklé množství energie. Nemysleli jsme tím, že vše, co bylo třeba, je ‘doufat v nejlepší’ pasivním způsobem. Děkuji.

Ano. Každé úsilí stojí za to, neboť předem nevíte, jestli se do toho vloží Mistři nebo nikoliv.

 

(1) V ‘Dopisech vydavateli’ ve Share International používáte termíny jako starší učedník, učedník a mluvčí. Zdůrazňujete tak různé stupně učednictví? Pokud ano, lze předpokládat, že (2) starší učedník má více než třetí stupeň zasvěcení, (3) učedník mezi druhým a třetím zasvěcením a (4) mluvčí pod druhým zasvěcením?

Ne. Není žádný konkrétní způsob označování učedníka nebo mluvčího.

 

Můžete říci, co se stane, až dojde k pádu burz? Pro aktivity přípravy na Příchod máme bankovní účty, znamená to, že se k nim po finančním krachu nedostaneme?

Těžko říci. Neznám intenzitu krachu. Nedá se to říct.

 

Rozumím-li tomu správně, někdy okolo konce tohoto roku 2015 (Share International, březen 2015) dojde k celosvětovému ekonomickému kolapsu. Znamená to, že svět, jak jej známe, velmi brzy skončí, nebo tomu Maitréja zabrání?

Ne. Vůbec nic takového to neznamená. Je tím myšlen ekonomický kolaps.

 

Pokud začátek přechodu k novému systému začne okolo konce roku 2015 a Den deklarace bude na počátku roku 2017, pak zřejmě v roce 2016 dojde k rychlému zhoršování světové situace. Můžeme očekávat třetí světovou válku, epidemie, nedostatek potravin, vody, ropy, výpadky energie, výtržnosti apod.?

Doufejme, že ne. Rozhodně ne třetí světovou válku. To, co uvádíte, je přehnané. Může to být pouze pro mnoho lidí obtížné.

 

(1) Je Mistr Ježíš současným kardinálem katolické církve? (2) Bude Mistr Ježíš (který se nebude nazývat papežem) pracovat společně s papežem Františkem, aby sjednotili celé lidstvo  /všechna náboženství?

(1) Ne. (2) Mistr Ježíš pracuje na celosvětové úrovni. To zahrnuje papeže a ostatní náboženské vůdce.

 

Výzkumníci UFO ve Spojeném království bojují za zveřejnení 18 přísně tajných složek Ministerstva obrany, obsahujících pozorování UFO z doby před více než 30 lety. Konspirační teoretici podezřívají vládu z pokusu tuto záležitost ututlat poté, co jejich zveřejnění bylo na konci roku 2013 pozastaveno. Je to pravda?

Ano, tyto složky existují.

Podpořte nás sdílením