Svět je připraven

Svět je připraven

Krátký a výstižný článek Mistra v říjnovém Share International shrnuje nové uvědomění, kterého lidé nabyli, a vyvozuje z toho jediný závěr. V otázkách a odpovědích se dozvíte názory pana Creme na uprchlíky, finanční krach, vztah NASA k UFO a další zajímavosti.

K článku Mistra Vás dovede tento odkaz, zatímco otázky a odpovědi pana Creme následují níže.

 

Rozlišuje Maitréja nebo Mistři mezi ‚uprchlíky‘ a ‚ekonomickými migranty‘?

Pro Mistry jsou všichni stejní. Jsou to lidské bytosti a zaslouží si žít.

 

(1) Bude finanční kolaps ke konci roku 2015 stačit k tomu, aby přinesl nový systém? Nebo (2) můžeme také očekávat světové války, nemoci, nedostatek potravin a energie během roku 2016?

(1) Ne. (2) Nastane obvyklé vykolejení života, ale žádná světová válka nebude.

 

(1) Jaký je názor vašeho mistra na zničení starobylých památek, jako jsou Buddhové v Bamjánu a v Palmyře v Sýrii? (2) Myslíte, že by stálo za to je obnovit?

(1) Je to nezodpovědné. (2) Ano, do jisté míry.

 

(1) Ke ‚krvavému měsíci‘ se vztahuje mnoho starých pověr. Je na těchto mýtech něco pravdivého? Ve dnech 27.-28. září nastane krvavý měsíc, zatmění měsíce a obří měsíc. Budou tyto jevy mít nějaký vliv na světové události, které už tak jsou předpovídány jako velmi bouřlivé?

Tyto události nejsou příliš významné.

 

Obvykle se vyhýbám konspiračním teoriím, ale neustále se objevují zprávy o tom, že NASA zastírá jisté fotografické důkazy o existenci UFO. Pokouší se NASA ukrýt informace před veřejností? Pokud ano, proč? Pravda se přece jednou stejně ukáže.

Ano, bojí se, že je nahradí někdo jiný, kvůli postoji, který zaujímali vůči UFO po mnoho let. Avšak ano, pravda vyjde najevo.

 

Pokračuje Maitréja s vystoupeními v čínské televizi?

Ano, čas od času.

 

Na kolik milionů lidí se dá spolehnout, že budou vítat Maitréju a přijmou Jej, když se ukáže coby Učitel světa?

Na dost.

 

Používá Maitréja stále svou ‚repliku‘ ve Svém ášramu poblíž Mysore v jižní Indii?

Ano.

 

Kdy Maitréja zahájí Den deklarace?

Až bude lidstvo připraveno.

 

V roce 2015 jsem spatřil video, které tvrdí, že Maitréja má za sebou 1.5 miliard lidí, připravených jít a pomáhat Mu v Jeho úkolu. Kolik lidí má teď, v roce 2015?

Dost.

 

V lednovém/únorovém čísle Share International jste otiskli fotografii otisku ruky, která se zjevila na zrcadle výtahu v kancelářské budově ve Walnut Creek v Kalifornii, kde pracuji. Váš Mistr potvrdil, že tento otisk byl vytvořen Maitréjou. Můžete prosím říci, zdali tento obraz také vyzařuje nějakou kvalitu nebo kvality Maitréjova požehnání?

Vše spojené s Maitréjou vysílá Jeho energii.

 

Jednou jste řekl,že Maitréja v Belgii nabil energií zdroj vody. (1) Jde o Fontaine Saint-Méen v Brûly-de-Pesche? (2) Pokud ne, odkud pocházejí léčivé vlastnosti této vody?

(1) Ne. (2) Od Mistra Ježíše.

 

Lze na webových stránkách Share International nalézt cokoliv o zvládání spolubydlícího, který se vysmívá a kritizuje víře v božství, v posmrtný život, v Mistra Ježíše, v tuto organizaci, v cokoliv esoterického nebo duchovního? Dělá si legraci z mých přesvědčení  a protože se nechci hádat, nechávám to být. Je to špatně, že mlčím, abych se vyhnul hádkám? Spolubydlící silně trvá na tom, že není žádný Maitréja, Mistr Ježíš, posmrtný život, duchovní svět, apod. Mám nějakou povinnost o tom mluvit a tedy působit vášnivé rozepře a další pohrdání vůči mně a přesvědčením, kteržch si vážím ?

Radím vám ignorovat vašeho spolubydlícího!

 

V naší skupině jsme si mysleli, že bychom mohli rozdávat časopis Emergence a konferenční letáky do schránek a u vchodů do metra. Několikrát jsem šel rozdávat ke vchodu do metra, avšak musel jsem to zkusit jinde, protože to místo bylo již zabrané náboženskými skupinami nebo lidmi, kteří rozdávali reklamní letáky. Je to služba jako každá jiná a vykonával jsem ji, přestože je to velmi monotónní a bojím se, že mne budou kolemjdoucí považovat za jednoho z těch ostatních. Od počátku jsem tomu chtěl dát humornou formu, abych upoutal pozornost veřejnosti (jako mim nebo s písní), ale to je zakázáno vyhláškou. Tak jsem myslel, proč nezačít rozdávat letáky u automobilů, které zastavily u pumpy nebo na přechodu pro chodce? (1) Můžeme to dělat? (2) Můžeme rozdávat časopis Emergence složený pod stěrače aut?

(1) Ano, pokud si přejete (ale já bych to dělat nemohl). (2) Ne, to se mi zdá příliš vlezlé!

 

Může Benjamin Creme potvrdit, že malá knížka God Calling je dílem Mistra Ježíše?

Tu knihu neznám.

Podpořte nás sdílením