Znamení nového

Znamení nového

Téma článku Mistra z květnového Share International jsou znamení nové doby a jak na ně lidé budou reagovat. Pan Creme pro své odpovědi vybral otázky na další televizní vystoupení Maitréji, Jeho roli při vyjednávání s Íránem a nové podněty pro práci na Jeho příchodu. Otázky a odpovědi pana Creme čtěte níže.

Článek Mistra je ke stažení zde.

 

Kolikrát se ještě Maitréja dal vidět v Číně od dubnového vydání Share International?

Maitréja poskytl čtyři další rozhovory, což znamená 19 v Číně a celkem zatím 154 rozhovorů.

 

Reagují někteří diváci, když Maitréju spatří tak, že si Jej okamžitě zamilují?

Ano.

 

(1) Je mnoho diváků, kteří intuitivně tuší, že tato osoba na obrazovce je velká duchovní bytost? (2) Vidí Jej někteří jako dlouho očekávaného Učitele? Stává se to nyní stále častěji?

(1) Ano. (2) Ne nezbytně.

 

Přijde Maitréja do Španělska poskytovat rozhovory, jak to učinil i v jiných zemích?

Bude viděn a rozpoznáván po celé Evropě i jinde.

 

Ve svém článku ‚Maitréja vystupuje do popředí‘, vydaném v lednově-únorovém čísle Share International váš Mistr říká: „Maitréja promluví prostřednictvím televize a rádia k milionům lidí. Všichni budou mít příležitost podílet se na Jeho požehnání publiku, které bude doprovázet každé vystoupení.“ (1) Je toto požehnání publiku udělováno pokaždé, když se Maitréja ukáže v televizi? (2) Lze očekávat, že okolo 50 procent posluchačů zažije při Jeho rozhovorech něco jako pocit posvátnosti? (3) Vychází ze srdcí diváků při rozhovorech naděje a inspirace?

(1) Ano. (2) Ne, nedá se to vyčíslit. (3) Někdy.

 

Mám dojem, že práce skupin po celém světě (informování veřejnosti o Maitréjově příchodu a práci s Transmisní meditací) právě vstoupila do nové fáze. Mám pocit, jako bychom nyní měli být „dospělí“ a „profesionální“, „víc zodpovědní“ a ochotnější přistupovat k publiku. Vím, že jsme to již minulosti dělali, ale nyní jakoby se všechno stupňovalo – v intenzitě i kvalitě. Můžete k tomu něco říci?

Dá se očekávat, že tomu tak je.

 

Zdá se, že Mistr Ježíš a Maitréja v poslední době mnohem častěji používají „mluvčího“, když poskytují lidem zkušenosti. (1) Je to proto, že energie a přítomnost Mistra Ježíše i Maitréji je potřeba někde jinde? Nebo je třeba vycvičit mluvčí a připravit je na budoucí práci? Nebo obojí? (2) Jsou tito mluvčí nutně učedníky?

(1) Obojí. (2) Na nějaké úrovni ano.

 

Vyjednávání mezi Íránem a šesti dalšími zeměmi o omezení íránského jaderného programu výměnou za uvolnění mezinárodních sankcí byla tak obtížná, že několikrát téměř selhala. Předběžné dohody bylo dosaženo 2. dubna 2015. Vyjednavači později tvrdili, že když se v posledních chvílích objevili potíže, byla tvořivá řešení nalezena do velmi krátkého termínu. Pomáhal Maitréja vyjednavačům přímo nebo nepřímo, aby úspěšně uzavřeli tuto dohodu?

Ano, přímo i nepřímo.

 

Stanou se Velikonoce v budoucnosti velkým společným duchovním svátkem? Může se stát, že půjde o svátek, sdílený lidmi z Východu i Západu?

Ano.

Podpořte nás sdílením