Výzva k rozumu

Výzva k rozumu

Mistrův článek bije na poplach kvůli hrozící globální ekologické katastrofě. Otázky a odpovědi pana Crema se zabývají Dnem deklarace, Maitréjovým pobytem na Blízkém východě, katastrofami vesmírné techniky a dalšími aktuálními událostmi.

Článek Mistra si můžete stáhnout zde. Otázky a odpovědi následují.

 

Maitréja se 10. října 2014 přesunul na Blízký východ. Stále tam zůstává?

Ano.

 

Vystoupil Maitréja v rozhovoru pro nějakou z televizních stanic na Blízkém východě?

Ne.

 

Setkává se Maitréja se skupinami aktivistů a promlouvá k nim, jako dříve na Tahrírském náměstí během Arabského jara?

Ano.

 

Máte povoleno říci, ve kterých zemích se nyní zjevuje?

Ne.

 

Dá se říci, že by Den deklarace mohl být vzdálen jen jeden a půl roku, takže my v Evropě, Americe a tak dále spatříme Maitréju v televizi ještě mnohem dříve?

Všechno je možné.

 

Bude Maitréjův Den deklarace a možná některé z Maitréjových rozhovorů vysílány skrze živé internetové vysílání? Ptám se, neboť jsem si povšiml, že v některých nejodlehlejších oblastech planety lidé mají chytré telefony a zjevně mohou sledovat programy i z velké dálky. Jinými slovy, co když není nutné se shromáždit okolo televize, abychom v Den deklarace Maitréju spatřili?

Všechno je možné.

 

Některé skupiny a komentátoři volají po „revoluci“, která porazí korporace, super-bohaté lidi a ekonomickou dominanci zemí G8. Opravdu potřebujeme revoluci, abychom změnili svět k lepšímu?

Ne, nepotřebujeme revoluci a ani ji nechceme. Revoluce vede pouze k dalším revolucím. To, co potřebujeme, je evoluce, vývoj systému vzájemné důvěry, které lze dosáhnout pouze sdílením světových zdrojů.

 

Online zpravodajství BBC nedávno vydalo zprávu o zašlé kresbě starého muže malované červenou křídou, jejímž autorem je Leonardo da Vinci. Pochází asi z roku 1515 a nachází se v Královské knihovně v Turíně, v Itálii. Brzy bude vzácně vystavena pro omezený počet návštěvníků za den.

(1) Navzdory intenzivnímu dojmu, kterým tato tvář působí na všechny, kdo ji spatří, se odborníci nemohou shodnout, zdali je tato tvář autoportrét nebo kresba nějakého starého muže. Giovanni Saccani, ředitel Královské knihovny, nemá žádné pochyby: „Jde o autoportrét … kdokoliv, kdo se ocitne před touto kresbou, je ohromen. První, co říkají, je ‚běhá mi z toho mráz po zádech‘. Výrazná síla této tváře je absolutně spojena s emocemi a dovedností, jakou mohl mít jen Leonardo.“

(2) V Turíně existují jisté mýty spojené s touto kresbou: První je podle BBC, že „pohled Leonarda da Vinci v autoportrétu je tak intenzivní, že ti, kdo jej pozorují, se naplní velkou silou.“ Další mýtus říká, že studenti před zkouškou naposled studují v Královské knihovně nad schránou s kresbou. „Legenda praví, že když studujete blízko Leonardova génia, tak se na vás může nějak přenést“.

(1) Můžete prosím říci, zdali to je nebo není autoportrét Leonarda da Vinci? (2) Můžete něco říci o onom energetickém účinku?

(1) Ano, je to portrét Leonarda da Vinci. (2) Účinek energií se od člověka k člověku liší.

 

V kongresových volbách ve Spojených státech dosáhla Republikánská strana 4. listopadu drtivého vítězství. Byl v tom velký podvod, aby se zajistilo, že Republikáni vyhrají?

Nepotřebovali to. Byly tam nějaké podvody, avšak nedosáhly obvyklé úrovně.

 

Podle novinového článku z Associated Press, vydaného 3. listopadu 2014, vyšetřují francouzští bezpečnostní úředníci přinejmenším 15 letů „bezpilotního dronu“, které se uskutečnily od začátku října 2014 nad francouzskými jadernými elektrárnami. Francouzská vláda neví, kdo za těmito lety je. Jsou takzvané drony v onom článku ve skutečnosti UFO, nebo mají nějakou souvislost s činností Vesmírných bratrů?

Ne.

 

V říjnu 2014 explodovala krátce po startu z USA raketa Antares, která vezla zásoby pro vesmírnou stanici. O dva dny později havarovala zkušební vesmírná loď společnosti Virgin Galactic, jeden pilot se zabil a druhý vážně zranil. Byly tyto incidenty výsledkem karmy, a pokud ano, mohu se zeptat, za co konkrétně? Nebo šlo jen o nehody, které se stávají, když pracujeme s nedokonalou technologií?

V obou případech šlo o nehody.

 

Je naše planeta hlučná? Vydáváme mnoho hluku do Sluneční soustavy? Jaký to má účinek na naše chudáky sousedy?

Veškerým hlukem trpíme pouze my sami.

 

Co se týče vyhynutí, nebo hrozby vyhynutí tisíců rostlinných a živočišných druhů po celém světě, jaké procento je v souladu s Plánem planetárního Loga a kolik je výsledkem lidského ničení planety?

Jde většinou o výsledek destruktivní lidské činnosti. Plánované vyhynutí jistých druhů probíhá mnohem pomaleji.

Podpořte nás sdílením