Nová civilizace

Nová civilizace

Článek Mistra pojednává o tom, jak se bude tvořit civilizace odpovídající svým charakterem Novému věku. V otázkách a odpovědích se kromě jiného dozvíte, proč Mistři čím dál více využívají svých mluvčích, jakou podobu bude mít Maitréja v Den deklarace a jestli Vesmírní bratři mohou zabránit srážce Země s asteroidem.

Článek Mistra je ke stažení zde. Otázky a odpovědi následují.

 

(1) Stále Maitréja poskytuje rozhovory v Rusku? (2) Kolik se jich již odehrálo? Ke dni 14. března jich bylo 41. Kolik jich je v Rusku teď?

(1) Ano. (2) 46 (k 7. dubnu 2014)

 

Budete prosím tak laskav a sdělíte mi přehled rozhovorů, které zatím Maitréja poskytl v každé zemi? Opravdu by to pomohlo při přednáškách. Lidé by rádi věděli, kolik rozhovorů se odehrálo v každé zemi.

USA: 29 rozhovorů (leden 2010 – leden 2011); Mexiko: 14 rozhovorů (leden – září 2011); Brazílie 41 rozhovorů (září 2011 – leden 2013); Rusko: zatím 46 (od ledna 2013 po dnešek). Celkem jde o 130 rozhovorů.

 

Jak by váš Mistr popsal současný stav Británie, sociálně, politicky a ekonomicky?

Zmatený.

 

Nejnovější článek vašeho Mistra hovoří o „kolapsu světové ekonomiky“ a říká, že tato událost bude mít vliv na to, jak se díváme na válku. Váš Mistr také hovoří o „zápase o přežití“. Co by mohlo spustit takový kolaps?

Pád burzovních trhů.

 

Co je to ‚třetí oko‘? Dá se vyvinout vlastní vůlí? V jaké fázi se dá vyzvinout?

Rozvíjí se samo, jakmile je člověk připraven jej používat.

 

Jak se dokáží hejna ryb nebo ptáků pohybovat v tak dokonalé koordinaci, kdy celá skupina plave nebo letí v dokonalém souladu?

Celé hejno letí v telepatickém kontaktu. Telepatie je přirozená schopnost, sdílená zvířecím královstvím a nárazově i v lidském království.

 

Zdá se, že mnoho dopisů nedávno zveřejněných ve Share International naznačují kontakt pisatele s mluvčím Mistra Ježíše nebo s Maitréji. Také se zdá, že v posledních měsících došlo k menšímu počtu kontaktů s Maitréjou. Může to znamenat, že Maitréja i Ježíš se tak soustředí na přípravu na Den deklarace, že se sami méně zjevují? Pracuje snad Hierarchie ještě tvrději na přípravě Dne deklarace, protože je tak blízko? Hluboce vám děkuji za vše, co děláte a co jste udělal pro svět – pro nás všechny.

Mistři se nás snaží kontaktovat, ty, kdo pro Ně připravují cestu. Avšak protože Maitréja i Mistr Ježíš jsou stále více zaměstnáni dalšími a dalšími oblastmi, skutečně takto používají vícero mluvčích nebo reprezentantů.

 

Četl jsem vaši knihu The Great Approach a na mysl mi příšla následující otázka. Na straně 65 je otázka ohledně Maitréjova zjevení po Dni deklarace, která zní: „Bude mít jasnou a stálou podobu, jako na fotografii z Nairobi?“ (pořízena 11. června 1988) Odpověď zní, „Ano“. Jsem však zvědav, zdali tím bylo myšleno, že bude Maitréja mít stejnou podobu po Dni deklarace, jakou měl v Nairobi? Znamená to také, že se Maitréja zjevoval v téže podobě z Nairobi různým náboženským skupinám více než deset let od roku 1988?

Maitréja bude vypadat tak, jak vždy vypadal ve svém ohnisku (Londýn). Podobu, kterou zaujal v Nairobi, na sebe vzal pro tuto příležitost.

 

Změní vesmírní bratři v UFO dráhu asteroidů pomocí své světelné technologie, směrem pryč od Země?

Ano, pokud se zdají být nebezpečné.

 

Dle mého názoru byly činy a prohlášení pana Putina ohledně Ukrajiny zatím moudré a rozumné. Je prezident Putin nějak inspirován Maitréjou nebo jiným Mistrem?

Ne.

 

V otázkách a odpovědích dubnového Share International jsem četl, že strach je infekce, kterou „chytáme“ od ostatních – od rodičů, učitelů, apod. Myslím, že jsem jej chytil a mám jej celý život. Velmi mne oslabuje. Máte nějaké návrhy, jak bych se této infekce mohl zbavit?

Přečtěte si článek ‚The Overcoming of Fear‘ (česky ‚Překonávání strachu‘) v knize ‚Maitreya’s Mission Volume Two‘.

 

Většina modenrích vědců se shoduje v tom, že dinosauři vymřeli v důsledku obřího meteoritu, který uvrhnul svět nadlouho do temnoty. Neříká snad Učení odvěké moudrosti, že první (hmotný) svět (Lemurie) byl zničen ohněm a druhý (Atlantida) vodou? Je-li tomu tak, co tito lidé přehlížejí? Pravdu?

Většina vědců nepovažuje Lemurii nebo Atlantidu za skutečné.

 

Dnes existuje nová choroba, zvaná Morgellonova nemoc, která se zřejmě rychle šíří a způsobuje potíže, které nelze zatím léčit. Občas se pod kůží objeví vlákna, která nelze oddělit a která způsobují nesnesitelné svědění a léze, které se rozšiřují po celém těle. Nakolik je známo, žádné baktérie ani viry ještě nebyly nalezeny. Někteří tvrdí, že tyto symptomy mohou působit nanočástice, které se dostaly do organismu. Je tato hypotéza pravdivá?

Ano.

Podpořte nás sdílením