Toto je záznam snu Jaira Borjase z Bogoty v Kolumbii. Jairo Borjas je dlouhodobý Sáí Bábův oddaný z Venezuely, který strávil v období 1997-8 rok v jeho ášramu podle pokynů samotného Sáí Báby, které mu sdělil, když s ním několikrát hovořil. Sáí Bába, velký duchovní učitel z Puttaparti v Indii, zemřel v roce 2011. 29. dubna 2012 měl Jairo Borjas sen, ve kterém mu Sáí Bába předal zvláštní poselství:

Velmi důrazně mi sdělil, že zanedlouho zažijeme výjimečnou událost v historii lidstva, ke které dojde velmi brzy a že jeho moc a síla se projeví způsoby, jaké jsme nikdy neviděli a jaké si ani nedokážeme představit. Tento čas se blíží.

Swámí mi pravil: „Moji oddaní by se měli probudit ze snu. Nejsem tělo, ani taková nebo onaká forma Boha, ale jsem všechna jména a všechny formy. Jak může být věčný a nezměrný Bůh omezen na jediný tvar? Jak se dá vůbec říci, že jsem dosáhl stavu blaženosti nebo že jsem v Samádhi nebo Mahásamádhi, když jako Bůh jsem vždy v blaženosti a vlastně jsem blaženost sama? Jsem to, co jste vždycky hledali, neboť já jsem samotný zdroj všeho štěstí a blaženosti. Ó moji oddaní, vzbuďte se, vzbuďte se, vzbuďte se … čas, na který velcí mudrci a siddhové čekali po celé věky … rychle přichází. Uvědomte si, kdo jsem, mou skutečnost té všudypřítomnosti, té velikosti a vznešenosti a připravte se na neobyčejnou událost, ke které má právě dojít … ve které se vrátím takovým způsobem, jaký si ani nedovedete představit. Důvěřujte mi, mějte naprostou víru a odevzdanost. Velmi brzy si všichni uvědomí mou slávu a velikost. Nyní jděte do celého světa a šiřte mou zprávu. Povězte všem, aby byli připraveni. Je to významná doba a velká příležitost, stane se něco v historii lidstva neobyčejného.“ 17. květen 2012. (Do angličtiny přeložila Ana Diaz-Viana ze San Jose.)

(Mistr Benjamina Creme potvrzuje, že šlo o autentický sen od Sáí Báby, avšak slova ve skutečnosti nejsou přesně ta, která byla předána, kvůli myšlenkovým formám v mysli snícího.)

Převzato z časopisu Share International, říjen 2012, překlad Jan Kaleta jr.

Podpořte nás sdílením