Otázky a odpovědi z květnového čísla Share International

Otázky a odpovědi z květnového čísla Share International

Jak je to s radiací z elektrárny ve Fukušimě? Co by měl Západ dělat ohledně Libye? Jak pokračuje Maitréjův příchod?

Kolik televizních interview dosud Maitréja poskytl ke dnešnímu datu?

Třicet šest.

 

Kolik interview se odehrálo v USA a kolik v Mexiku?

Dvacet devět v USA. V Mexiku prozatím sedm.

 

Liší se odezva diváků na Maitréjovy myšlenky v Mexiku od diváků v USA? Pokud ano, v čem je hlavní rozdíl?

Rozdíl mezi USA a Mexikem je očividně nesmírný. Ať už co do rozlohy, populace, bohatství, ekonomického vývoje, historie a národních úspěchů. Překvapivé by spíše bylo, kdyby se jejich reakce na Maitréjovy myšlenky nelišila. Mexiko je chudá země. Populace Mexico City je 22-24 milionů. Většina z nich žije v okrajové části města, v chatrčích. Nevím, zdali tito chudí mají přístup k televizím. Možná nějaké sdílejí společně. Každopádně jsem si jist, že jejich odezva je bezprostřednější a upřímnější, než v USA.

Mohu také poprvé odhalit, že tentokrát je i samotné televizní vysílání uspořádáno jinak. V USA se Maitréja objevil 29krát, avšak nikdy ne sám. Vždy šlo o „panel“ mluvčích s rozdílnými úhly pohledu. V Mexiku (prozatím sedmkrát) rozhovory vždy probíhaly jeden na jednoho. Tímto Maitréja provedl svůj „tichý“ začátek a pravděpodobně bude od této chvíle mnohem přímočařejší.

 

Jsou nějaké země, které nebyly dosud postiženy nukleární radiací v důsledku tragických problémů v Japonsku?

Prozatím nebyla žádná země zasažena nukleární radiací z Japonska.

 

Četla jsem, že některé srostliny absorbují radiaci ochotněji než ostatní. Mohl byste říci, které to jsou?

Zdá se, že rostliny tabáku mají neobyčejně velkou chuť na jadernou radiaci.

 

Homeopatická lékárna Ainsworths v Londýně doporučuje lidem v Japonsku léčivo „Narayani atomic radiation mix 45“ plus „Radiotherapy mix 30“. Jsou tyto přípravky užitečné pouze pro lidi v Japonsku? Ve kterých jiných částech světa byste doporučil tato léčiva užívat?

Kdekoliv na světě, pokud se domníváte, že jste byli vystaveni nukleární radiaci.

 

Ve kterých částech světa byla nebo je úroveň radiace kvůli jaderné katastrofě z minulého měsíce nebezpečná?

Nikde. Na jadernou nehodu ve Fukušimě byla neobyčejně hysterická reakce. Jediní lidé, kteří byli dosud zasaženi radiací jsou ti, co žijí v severovýchodní části Japonska.

 

Měli bychom přestat jíst ryby, protože jsou všechna moře propojená?

Všechny oceány a pevniny světa jsou již do nějaké míry zasaženy nukleární radiací, stejně tak vzduch, který dýcháme. Vesmírní bratři tráví 90 % času a úsilí tím, že ji neutralizují (nakolik dovolí karmický zákon). I nadále bezohledně vyčerpáváme rybí populace po celém světě, avšak objektivně vzato, v moři je stále mnoho ryb.

 

Měli bychom poskytnout plukovníku Kadáfímu amnestii a azyl někde mimo Libyi, abychom zachránili více životů?

Ano.

 

Měl by se Západ podvolit požadavkům Libyjských rebelů a zásobit je zbraněmi? Rebelové argumentují tím, že jsou relativně bezbranní v porovnání s vojenskými silami, které má k dispozici Kadáfí.

Nikoliv, měl by se držet zákazů OSN, ale také poslat do oblasti mírové síly, pokud možno z arabských zemí.

 

Je pravda, že je pravděpodobnost intervence Západu na Středním východě a v severní Africe nižší v zemích, které neprodukují ropu?

Ano, máme jasné důkazy, že je tomu tak.

 

Lidé Egypta a Japonska udělili světu lekci disciplíny, vyrovnanosti a kolektivní podpory. Jaké vlivy je činí tak příkladnými? Jde například o jejich historii?

Z větší části ano. Co se týče Egypta, Maitréja také strávil tři týdny v Káhiře, ponejvíce s demonstranty na Tahrírském náměstí. V Japonsku Maitréja i jiní Mistři trávili při katastrofě mnoho času zachraňováním a utěšováním lidí.

 

(1 )Myslíte si, že někdy uvidíme podobnou sílu lidí ve Spojených státech, jaká se nyní projevuje na Středním východě a severní Africe? (2) Pokud ano, proti čemu mají Američané protestovat?

(1) Ano, s největší jistotou, svět čeká na projevení americké duše. Věřím, že k tomu dojde po Dni deklarace. Avšak byla to síla lidí, která přinutila USA stáhnout vojáky z Vietnamu a síla lidí  dovedla ukončit americký apartheid. (2) Spojené státy jsou rozsáhlé a jejich obyvatelstvo čítá 300 milionů. Jsou zde zastoupeny nejrůznější politické a ekonomické úhly pohledu. To dává některým skupinám mnoho důvodů za něco či proti něčemu demonstrovat.

 

Maitréja řekl, že Británie vytvoří vzor toho, jak by mělo vypadat uspořádání společnosti. Co tím měl na mysli?

Společnost založenou na ekonomické spravedlnosti a politické svobodě a řádu.

 

Někteří lidé říkají, že si před zemětřesením povšimli výrazné změny v chování jistých zvířat. Jako kdyby zaznamenávala jakousi energii, vydávanou naléhavým napětím nastávajícího zemětřesení, možná podobnou pocitům některých lidí před bouří. Existuje způsob spolehlivé detekce této energie, který poskytne dostatek času k evakuaci potenciálně zasažených oblastí?

Jsem si jist, že mnohá zvířata takto reagují na nebezpečí díky změně vzdušného tlaku, či něčeho podobného. Myslím si, že je to možné, avšak prozatím nemáme žádný způsob, jak tuto energii spolehlivě zjišťovat, přestože někteří jedinci tu a tam tvrdí, že to dokáží.

 

Proč potřebujeme technologii k vývoji?

Technologie je výsledek lidské tvořivosti. Každý evoluční pokrok byl doprovázen pokrokem technologickým. Naše současná technologie, která se vám může či nemusí líbit, je z ezoterického hlediska Atlantskou magií na vyšším oblouku spirály.

 

Pomůže nám Maitréja připravit nové lidstvo?

Maitréja v současné době ukazuje lidstvu, co je potřeba k vytvoření nového světa a nového přístupu k životu.

 

Kdy ustane obchod se zbraněmi, může-li být vůbec zastaven?

Až lidstvo navždy zavrhne válku. Tato doba je blíž, než si většina lidí myslí.

 

Můžete prosím naznačit, kdy asi vědci objeví a doopravdy provedou vážný výzkum éterických úrovní hmoty?

Vědci tak již učinili, aniž by o tom věděli. To, co nazvali „temnou hmotou“ jsou ve skutečnosti éterické úrovně hmoty. Pochopení je blízko!

 

Co je myšleno lidským avatárem? (1) Jsou všichni lidští avatáři ve svém působení prospěšní? (2) Je možné, aby měl lidský avatár neblahý účinek na své následovníky?

(1) Ne. (2) Ano, bohužel je to docela možné.

 

V Share International z března roku 2011 jste popsal fotografii velmi vysokého, trubicového objektu. Dle vašeho komentáře jde o „vnitřní strukturu velké vesmírné lodi“. Jde o stejný středový sloup ve vesmírných lodích, jaký popsal George Adamski?

Ano.

 

Četl jsem knihu Velký Příchod od Benjamina Creme a knihu George Adamského. Slyšel jsem o Benjaminu Creme poté, co jsem jej spatřil ve filmu Billa Mahera. Studoval jsem také knihy Alice Bailey a Heleny P. Blavatské. Poté, co jsem přečetl část Velkého příchodu, jsem seděl a přemýšlel, co bych asi řekl, kdybych měl nějaké publikum. Vzápětí jsem ucítil, jak do místnosti začala pomalu proudit energie. Čím víc jsem o tom vnitřně přemítal, tím více energie narůstala. Nemohu uvěřit, že by Bůh nebo Maitréja chtěli mou pomoc, či jen vzít na vědomí někoho, jako jsem já. Nejsem dobrý člověk, ani mě neuznávají lidé nebo nadřízení. Nemám opravdovou víru, avšak mám rád theosofii a antroposofii. Ke světu spíš chovám nenávist a přeji si, abych zemřel, až budu spát. Dělám pro svět velmi málo a nemám žádnou opravdovou naději. Když ke mně přišla ona energie, zdálo se mi, že chápu, jak se vaše poselství vztahuje k lepšímu způsobu života pro lepší svět. Takový záblesk naděje je pro mne něco neznámého. Nevím, co si mám o tom myslet.

Ta energie přišla od Mistra Ježíše. Pokračujte ve čtení!

Podpořte nás sdílením