Otázky a odpovědi z dubnového čísla Share International

Otázky a odpovědi z dubnového čísla Share International

Události v Egyptě, na Středním Východě a v severní Africe z pohledu očekávaných změn. Katastrofy na Novém Zélandu a v Japonsku. Hromádné úhyny zvířat. Maitréjova léčitelská pomoc a další.

Od nedávné doby dochází ke změnám v Egyptě, Tunisku a jiných arabských zemích této oblasti. Jde o hromadné demonstrace lidí na ulicích, kteří požadují svobodu a spravedlnost. Měli bychom tyto události považovat za příznaky toho, že se Maitréja bezprostředně představí světu?

Záleží na tom, čemu říkáte „bezprostřední“. Zajisté je to však znamení toho, že lidé reagují na Jeho učení.

 

Nedávný videoklip z 1. března 2011 ukazuje několik světel, údajně UFO. Tato světla se vznáší nad Japonskem za bílého dne. Vím, že pan Creme říká, že Vesmírní lidé pomáhají naší planetě tím, že čistí nukleární radiaci. Souvisela tato činnost a případně i v některých dalších případech před neštěstím s nedávným zemětřesením?

Ne, činnost UFO pozorovaná před zemětřesením se k němu nevztahovala, ale patřila mezi běžnou UFO aktivitu.

 

Dostavili se Bratři v UFO, aby monitorovali nehodu v nukleární elektrárně Fukušima a poskytli pomoc?

Přišli, aby monitorovali a v případě potřeby pomohli.

 

Dva dny poté, co Japonsko postihlo zemětřesení a tsunami, se na internetových videostránkách objevily různé videoklipy, například na Youtube. Ukazují údajný výskyt UFO ihned poté, co došlo k zemětřesení. Pracují Vesmírní lidé nad jadernými elektrárnami, aby pomohli omezit úniky radiace?

Ano. Tyto jaderné elektrárny byly a jsou předmětem značného znepokojení.

 

V únoru roku 2011 byl Nový Zéland zasažen zemětřesením o intenzitě 6.3 bodů škály. Centrální část města Christchurch byla zdevastována. Japonsko a Nový Zéland se nacházejí ve stejné zóně zemětřesení a ve stejných zeměpisných podmínkách. Je mezi těmito dvěma zemětřeseními nějaká spojitost?

Ano, v celém Pacifickém kruhu dochází ke značné seismické aktivitě. Nemělo by nás překvapit, pokud v oné oblasti dojde v jakémkoliv místě k dalšímu zemětřesení a/nebo tsunami.

 

Dne 22. února ve 12:51 hodin došlo k zemětřesení o intenzitě 6.3 bodů v Christchurch na Novém Zélandu. Mnoho lidí bohužel přišlo o život a došlo ke zničení mnoha nádherných budov. Bude třeba znovu vybudovat až třetinu obchodní čtvrti, nemluvě o obytných domech. Z pozitivního hlediska však bylo povznášející pozorovat spolupráci mezi Novozélanďany, vládou a mnoha zeměmi, které poslaly týmy lidí za účelem záchrany i obnovy, i finanční dary. Je toto úsilí ke spolupráci motivováno vlivem Vodnářských energií syntézy?

Nijak zvlášť. Odráží to však přirozenost v jednání Novozélanďanů.

 

Dá se to považovat za příklad podpory, kterou si budou země navzájem projevovat po Dni deklarace?

Ano, já bych to tak očekával.

 

Co se týče zemětřesení v Christchurchi, můžete sdělit, na kolik procent se podílela karma a na kolik přirozené geologické procesy?

Nešlo o nic karmického, ale o přirozený pohyb zemské kůry, Christchurch leží blízko dvou velkých zlomů.

 

V Japonsku právě došlo ke strašlivému zemětřesení a tsunami. Řeknete nám, zdali je to karmické, nebo to má přirozenou příčinu?

Zemětřesení v Japonsku a nedávno na Novém Zélandu měla přirozenou příčinu, související s pohyby Pacifických desek v zóně zemětřesení v Pacifiku zvané „Ohnivý kruh.“ Pokud jste však četl Mistrův článek v současném čísle Share International, uvidíte, že zde je karmické zapříčinění. Ona příčina spočívá v lidstvu jako takovém, když se chová destruktivně. Pokud by chování lidstva bylo méně ničivé, bylo by tomu tak i u zemětřesení, sopek a cyklónů.

 

Meteorolog Ken Ring tvrdí na základě studie lunárních fází, že ve Christchurchi dojde 20. Března 2011 k dalšímu velkému zemětřesení. Můžeme jeho tvrzení ignorovat?

Christchurch leží blízko velkých geologických zlomů. Dříve nebo později proto dojde v této oblasti k dalšímu většímu zemětřesení. Nikdo však nemůže s jistotou říci, že k tomu dojde právě v onen den.

 

Chci se zeptat na to, co se právě děje v Egyptě, severní Africe a některých oblastech středního Východu. Maitréja říká, že „síla vzejde z lidí“. (1) Je to ona „síla lidí“, kterou nyní vidíme v Egyptě a o které mluví Maitréja? (2) Začnou se taková hnutí šířit napříč světem se stále větší silou, jak se blížíme (dle vašeho Mistra) ke Dni deklarace?

  1. Ano. (2) Ano.

 

Došlo ke konečné rezignaci prezidenta Husní Mubaraka kvůli tlaku ze strany americké vlády, jak naznačovali někteří komentátoři?

Ne.

 

Jak je známo světovým médiím, nedávno došlo k úmrtí tisíců ptáků a ryb. Nabízené konvenční odpovědi dokáže přijmout jen málokdo. Jedno z těch méně konvenčních vysvětlení tvrdí, že se rapidně posouvají magnetické póly. To umožňuje, aby do nižších vrstev atmosféry pronikla mračna kyanovodíku, který ptactvo okamžitě usmrtí. To však nevysvětluje úmrtí ryb. Jiné vysvětlení připisuje tyto jevy atmosférickým experimentům projektu HAARP. Je zjevné, že dochází k něčemu, co ovlivňuje vše živé. Má otázka pro Share International: jaká je primární příčina tohoto jevu z pohledu duchovní hierarchie? Jde o velmi důležitou věc a rád bych na ni viděl odpověď na vašich stránkách. Jistě musí být ve vaší rozsáhlé síti někdo, kdo tuší, co se děje.

Podle informací z duchovní Hierarchie k žádnému posuvu magnetických pólů nedochází. Mistři říkají, že příčiny jsou klimatické a také výsledkem častého výskytu přívalových dešťů v různých částech světa. Tyto deště působí nejen povodně, ale také smývají dolů mnohé velice toxické nečistoty, včetně nukleární radiace, kterou do atmosféry vypouští každá jaderná elektrárna.

 

Pane Creme, dnešní svět mě děsí. Modlím se, aby Maitréja vstoupil do lidských srdcí. Nedávná střelba v Arizonské škole je přesně to, co myslím: chybí nám vzor jako Gándhi, aby nám ukázal, jak provést změny nenásilným způsobem. Onen mladý muž se cítil zoufalý, ve společnosti, která zjevně mladým lidem nenabízí žádné dobré příležitosti. Zvláště bystří mladí lidé se cítí frustrovaní a uvěznění v destruktivním postoji k realitě. V dnešní Americe je odcizení běžný problém. Lidé, kteří se nebojí promluvit, jsou odmítnuti a vyčleněni ze společnosti. Zasekli jsme se ve staromódní rutině, udržované lidmi, kteří nevěří, že existuje jiná cesta. To, co nyní potřebujeme, je hlas příčetnosti, který nehovoří za účelem politického zisku či zvláštních zájmů. Potřebujeme lidumila, který promluví se soucitem a intelektem, který směle vyzve lidi, aby začali jednat jinak, aby obnovili společnost, založenou na skutcích dobré vůle. Potřebujeme, aby Maitréja vstoupil do srdcí nás všech. Je-li způsob, jak mohu sloužit, dejte mi prosím vědět.

To se právě děje v současné době, možná pomalu, ale jistě. Podívejte se na události v Káhiře, Alexandrii a Suezu a seberte odvahu. Síla lidí je nepřemožitelná.

 

Směruje Maitréja lidi k léčitelům či léčebným metodám? Trpěl jsem chronickými bolestmi po většinu svého života. Navštěvoval jsem chiropraktiky, fyzioterapeuty, maséry, akupunkturisty a používal Maitréjovu ruku skoro každý den. Na základě pocitů a pohybů věřím, že mi Maitréja skrze „ruku“ poskytoval léčení, avšak bolest stále trvala. Cítil jsem se zklamaný a opuštěný. Požádal jsem o porozumění té bolesti, abych zjistil, co je její příčinou. Za několik dní jsem se ocitl v místním obchodě se zdravou výživou, abych koupil pár věcí a nechal si udělat Kvantovou diagnózu biologické zpětné vazby. Bylo mi sděleno několik problémů, které by mohly bolest způsobovat a doporučili mi také změnu jídelníčku a několik doplňků stravy. Ona diagnóza byla velice informativní a mnohé mi osvětlila. (1) Navedl mne někdo do onoho obchodu se zdravou výživou? (2) Je Kvantová diagnóza biologické zpětné vazby přesná? (Jméno neuvedeno)

  1. Ano, Maitréja. (2) V rámci možností ano.

Podpořte nás sdílením