Otázky a odpovědi z lednového a únorového časopisu Share International

Otázky a odpovědi z lednového a únorového časopisu Share International

Wikileaks, Zeitgeist, odhalení UFO, éterické vidění, mimozemšťané v pozemských vládách…

Kolik televizních rozhovorů Maitréja poskytnul k dnešnímu datu?

K 17. lednu 31.

 

Vrátí se Evropské země, nebo aspoň některé z nich, k vlastním měnám?

Počkejte a uvidíte.

 

Rozpadne se Evropská unie?

Myslím, že nakonec ano, ale ne brzy.

 

Říká se, že ve Španělsku pod jeskyněmi v Nerja je základna UFO. Je na tom něco pravdy?

Ano.

 

Myslíte, že rok 2011 přinese celosvětové přijetí UFO a důkazy o jeho existenci i existenci vesmírných lidí?

V příštích letech se určitě bude zvyšovat zájem o UFO i jeho přijímání, ale pochybuji, že to bude celosvětové a že to bude prokázáno do konce roku 2011.

 

Blíží se konec obrovské aktivity UFO, jak jsme ji mohli zaznamenat v roce 2010?

Ne.

 

Je to pouhá shoda okolností, že několik latinskoamerických zemí má ženu – prezidentku?

Ano, shoda okolností, ale inteligentní!

 

Jak by váš Mistr charakterizoval zdraví současného světového ekonomického a finančního systému?

Vachrlaté.

 

Účastnil jsem se shromáždění konaného v australském Brisbane na podporu Juliana Assange a Wikileaks. Ta organizace tam má velkou podporu. Jaký je Mistrův názor na Wikileaks?

Mistři nesouhlasí s Wikileaks. Na jedné straně souhlasí s co největší otevřeností a transparentností všech vládních ministerstev, ale vědí, že je absurdní očekávat v této situaci naprostou průhlednost na diplomatickém poli. Všechny vlády vědí, že provádí proti sobě navzájem špionáž, ale diplomatická diskrétnost je důležitá k udržení korektních, dobrých vzájemných vztahů.

 

(1) Věříte tomu, že současný papež skutečně tutlal případy sexuálního zneužití, kterých se dopustili kněží, jimž byly děti svěřeny? (2) Věříte, že to oslabí pozici papeže v katolické církvi? (3) Anebo věříte, že to bude poslední papež předtím, než Ježíš převezme svatopetrský trůn?

(1) „Tutlat“ je v tomto případě příliš silné slovo. Existují určité dohady, že se pověsti o těchto událostech dostaly až k papežovi, ale nebyla to přímá zpráva, a proto nebyly podniknuty žádné akce, nehledaly se důkazy. (2) Ano, hodně. (3) Ano, myslím, že ano, ale to ukáže čas. Mistr Ježíš však nebude papežem.

 

Nedávno jsem viděl v televizi G 20, kde se objímali a navzájem se na sebe usmívali prezidenti USA a Jižní Korei. To by mě zajímalo, jestli jihokorejský prezident ví, že jejich válečnou loď potopila americká CIA (viz Otázky a odpovědi ze Share International červen 2010). Jižní Korea a USA jsou spojenci. Nemohu uvěřit, že by vítal prezidenta USA tak mile, kdyby věděl, co udělala CIA.

(1) Ví, že ten zločin spáchala CIA? (2) Ví prezident USA, že skutečným pachatelem události je CIA a mlčí o tom, aby se vyhnul očekávaným potížím? (3) Dal americký prezident potopit jihokorejskou loď? (4) Nebo to CIA udělala sama, nezávisle na něm? (5) Pokud ano, naznačuje to, že CIA není pod kontrolou. Není to hrozba pro celý svět? (6) Zná nějaká další země pravého pachatele? (7) Pokud americký prezident zná pravého viníka, neměl by upřímně prosit za odpuštění za vraždu a falešné obvinění Jižní i Severní Koreu?

(1) Ne. (2) Ne. (3) Ne. (4) Ano. (5) Ano. (6) Pravděpodobně ne. (7) Ano, ale on jej nezná.

 

Proč má Mars, planeta, která není svatá a je ve vývoji jen o několik století nebo pár tisíciletí napřed před Zemí, život v éterické formě, vyspělé rysy a vede si dobře na cestě návratu k plně monadickému vědomí ve srovnání s naší hutně fyzickou Zemí?

Mars měl a má své problémy, ale neudělal tolik chyb jako my. Avšak rozhodně není rovnoměrně vyvinutý. Je rozdělen do tří zón: A, B a C. Ti ze zóny A jsou v našich očích doslova Bohy. Zóna B je středně vyvinutá, smíšená a zóna C rozhodně moc vyvinutá není.

 

Existuje kniha Dr. Franka E. Strangese Cizincem v Pentagonu, která tvrdí, že v letech 1957/60 na Zemi pracovali Venušané; Val Thor, Jill a Donn, dokonce plných 77 jedinců, v tomto případě v odvětvích americké vlády. Zdá se, že se to víceméně shoduje s obdobím intenzivního zla zahrnujícím léta 1956 – 1959, o kterém se zmiňuje Benjamin Creme v jedné ze svých prvních knih. Můžeme předpokládat, že Venušané tenkrát pracovali na základě zvláštního povolení, anebo to byla v zásadě normální činnost, kterou běžně dělají pro nás pozemšťany?

Není to nic nezvyklého, když Venušané, Marťané nebo jiní členové naší sluneční soustavy jsou přítomni zde na Zemi a jsou čas od času činní v některých vládách.

 

Jak je možné, že na obloze po celé planetě jsou jenom čtyři hvězdy /lodě, když já jsem na vlastní oči viděl až 5 či 6 lodí v jednu chvíli nad Chicagem? Vídávám ty lodě téměř každou noc během posledních 8 měsíců. Není možné, že ty lodě jsou jen čtyři, pane Creme. Nač ta zavádějící informace?

Ta informace nemá uvádět v omyl. Pokud jste viděl víc než jednu až čtyři hvězdě podobné objekty a pokud to opravdu byly „hvězdy“ ohlašující Maitréjův příchod, pak ty další dvě byly prostě jen vesmírné lodě na jiné misi. Anebo jste se mýlil a všech těch 5 nebo 6 lodí bylo na jiné, jejich vlastní misi a neměly s „Maitréjovou hvězdou“ vůbec nic společného. Kromě čtyřech „hvězd“ ohlašujících příchod Maitréji jsou tady s úkolem v kterýkoli okamžik opravdu tisíce vesmírných lodí ze sousedních planet.

 

Mohl byste , prosím, zodpovědět následující otázky o éterickém vidění? Pomůže nám éterické vidění spolupracovat s Vesmírnými bratry v jejich práci? Léčit Zemi v éterické rovině a potom léčit lidi? Pomáhat navrhovat novou architekturu podle éterických energetických center? Nebo toto vše dohromady?

Éterické vidění rozšiřuje vidění hmotné reality. Využitelnost v těchto různých oblastech záleží na specifické práci, do které je osoba zapojena. Neřeší automaticky všechny problémy, ale rozšiřuje vám povědomí o rozsahu hmoty. Je třeba to využívat ve všech oblastech na základě znalostí a studia.

 

Můj dotaz se týká poznámky Benjamina Creme o tom, že nemáme směrovat energii vygenerovanou během transmisní meditace do určité země nebo místa. (1) Týká se to pouze transmisní meditace nebo i dalších meditací, ve kterých se „žehná světu“? (2) Léčím pránou a jedna z hlavních praktik používaných pránickými léčiteli je meditace na dvojité srdce, při níž používáme energii duše k žehnání celé Zemi a určitým oblastem, jako třeba našim vlastním zemím či komunitám. Je správné takto usměrňovat energii do určitých míst? (3) Existuje také verze této meditace praktikovaná ve skupině (používá se v dobách kalamit, epidemií atd.), která používá Velkou invokaci předtím, než se přejde k obvyklé části meditace na dvojité srdce. Když tedy použijeme Velkou invokaci, platí pro nás poznámka pana Creme (o nesměrování energie na určitá místa)?

(1) Pouze transmisní meditace. (2) Ano, pokud je to váš záměr. (3) Ne.

 

Právě jsem shlédnul první video na vašich webových stránkách. Měl jsem z toho pocit, že mluvíte o něčem, co se už děje, ale čeho si možná nejsme vědomi.

Hnutí Zeitgeist (www.thezeitgeistmovement.com) už sdílí, vytváří a šíří informace podobné těm od Benjamina Creme. Nikdy v životě jsem neslyšel o Benjaminovi Creme nebo o Maitréjovi, ale my (toto hnutí) jsme už činní v přípravách na ten posun, na vytvoření ekonomiky založené na zdrojích (v podstatě na sdílení světových zdrojů, globálně, bez peněz). Toto hnutí se rychle rozrůstá a myslím, že to bude dobré pro veškerý život na této planetě, když budeme sdílet a spolupracovat na této zbrusu nové vizi, která je v lidské historii ojedinělá.

Těší mě, že existují síly na mnoha různých úrovních, jež nyní pracují na vytvoření zcela nového mírového světa. Přeji mír a lásku.

Jsem šťastný, že jsem obdržel tento dopis. Dokazuje to skutečnost, ve kterou věřím: že Maitréjovy myšlenky již pevně zakotvily v myslích a srdcích lidí každé země a jsou zárukou budoucí civilizace hodné svého jména, vytvořené lidstvem samotným.

Podpořte nás sdílením