Otázky a odpovědi z říjnového časopisu Share International

Otázky a odpovědi z říjnového časopisu Share International

V otázkách a odpovědích z říjnového vydání Share International kromě dosud aktuálního tématu `hvězdy` pan Creme koriguje některé nesprávné pohledy na příchod Krista a zabývá se též otázkami znečištění prostředí a léčením. Reaguje také na poplašné zprávy o údajných světových hrozbách, jež se nyní lavinovitě šíří především z Ameriky.

V otázkách a odpovědích z říjnového vydání Share International kromě dosud aktuálního tématu `hvězdy` pan Creme koriguje některé nesprávné pohledy na příchod Krista a zabývá se též otázkami znečištění prostředí a léčením. Reaguje také na poplašné zprávy o údajných světových hrozbách, jež se nyní lavinovitě šíří především z Ameriky.

(1) Jsou kromě observatoře na Maltě i jiné vědecké instituce, které jsou si vědomé existence ‘hvězdy‘? (2) Jaká je nejlepší cesta k urychlení informovanosti veřejnosti o ‘hvězdě‘ a o jejím významu? (3 ) Je v některých zemích větší povědomí o ‘hvězdě‘ než v jiných? Mnoho UFO skupin zjišťuje výskyt velkých kosmických lodí, ale nejsou informováni jejich významu.

(1) Nemohu uvěřit tomu, že seriózní pracovníci na světových observatořích dosud neviděli ‘hvězdu‘ – museli si jí všimnout, ale protože nechápali její význam, tak to patrně pustili z hlavy. Kdykoliv někdo, kdo není seznámený s astronomií, kontaktuje takový profesionální ústav, tak je odmítnut s tím, že se jedná pravděpodobně o Jupiter nebo Venuši, nebo o nějakou jinou planetu našeho slunečního systému. Oni a priori vylučují možnost, že by mohlo být nalezeno něco nového jako je Maitréjova ‘hvězda‘. Obyčejní lidé se nechají takovouto odpovědí přesvědčit a věří astronomům. To stejné samozřejmě platí i pro média, která také potřebují někoho z profesionálních astronomů, který by připustil existenci ‘hvězdy‘. Nicméně dobré záběry ‘hvězdy‘ byly v japonské televizi Fuji (17. července 2009). Trvaly 1 minutu a 47 vteřin a ‘hvězda‘ na nich prováděla své ‘triky‘ – kroužila, přemisťovala se, měnila barvu a velikost. (2) a: Mluvte o tom. b: Vyfotografujte ji, když to bude možné a pošlete fotografii do místních novin a / nebo do Share International. (3) Ne.

Jsem zmatený ze spojitostí mezi Maitréjou a bytostmi z jiných planet; např. velkými kosmickými loděmi, které se objevují jako ‘hvězda‘. Jaká je spojitost mezi Maitréjou a těmito Bytostmi? Proč by měly být zapojeny do Jeho příchodu?

My jsme všichni součástí jednoho jednotného slunečního systému. Veřejnost nemusí všeobecně vědět nebo věřit, že existuje život na jiných planetách našeho systému, ale Hierarchie všech planet jsou ve spojení. Vskutku existuje druh Meziplanetárního parlamentu, který reprezentuje všechny planety. Vesmírní bratři jsou zde aby pomohli lidem na Zemí překonat těžkosti, které nám přinesla naše vlastní nevědomost, a aby spolupracovali s Maitréjou a naší Duchovní hierarchií jako celkem na spásonosné práci. Je to duchovní poslání.

Pracoval jsem s obrázkem Maitréjovy ‘ruky‘ jednoduše tak, že jsem na ni hleděl. Cítil jsem, jak probíhají všechny druhy léčení. Jednu chvíli se mi zdálo, že vidím uvnitř ruky obrázek lidského obličeje zhruba pod posledními dvěma prsty. (1) Pracuje tak přese mne nějaký průvodce, nebo (2) pouze moje představivost?

(1) Ne. (2) Pouze představivost. Energie přicházejí od Maitréji.

Papež Benedikt tvrdí, že kosti nalezené v červnu 2009 v Říme patří svatému Petrovi. (1) Jsou to opravdu kosti svatého Petra? (2) Když ne, komu tedy patří?

(1) Moje informace je, že tomu tak není. (2) Není známo.

Navštívil jsem několik přednášek pana Benjamina Creme v Londýně ve Friends Meeting House, Euston v rozmezí let 1985 až 1987. Jsem přesvědčen, že prostoupení pana Benjamina Creme je úplně skutečné, nicméně výroky o příchodu Pána Maitréji, jak jej popisuje, jsou poněkud předčasné. Od nynějška za tisíc let by to bylo přiměřenější. Tato doba je pro to příliš neklidná, že ano? Čekal jsem velmi, velmi, velmi, velmi dlouho, myslím tím přes mnoho inkarnací, život po životě, abych uviděl znovuobjevení něčeho takového, co jsme měli ve Zlatém věku Atlantidy, města Zlatých bran, z více než z jedné stránky, duchovního jádra tohoto města, prohlížeje vědomě duchovní horizonty věk po věku, inkarnaci po inkarnaci, trpělivě čekaje. Přetrpěl jsem zmrzlé pustiny Doby ledové po zhroucení posledních zbytků Atlantidy, Těšil jsem se na znovuvzkříšení civilizace lepšího druhu. Tato doba přelomu 20. a 21. století je sice kritická, ale nepřipadá mi úplně vhodná pro příchod Pána Maitréji. Přál bych si, aby byla!

Podle mého mínění je toto jen jeden z mnoha (mylných) pohledů na příchod Maitréji a Jeho skupiny Mistrů: zviditelnění Duchovní hierarchie. Nikdo by neměl lépe vědět aktuální časový plán této události než samotní Mistři. Jeden z nich, Mistr Djwhal Khul, v učení od Alice Bailey poskytl naději a možnost Kristova návratu v období kolem poloviny minulého století, tj. kolem roku 1955, a kdyby to nevyšlo, tak ke konci 20. století. Moje informace zněla, že Maitréja, Mistr všech Mistrů, sestoupil se své hory v Himálájích v červenci 1977 a vstoupil do Londýna (Jeho střediska zájmu v moderním světě) dne 19. července 1977, velmi blízko předpovědi Mistra DK, která byla publikována v „Opětovném příchodu Krista“ od Alice Bailey (Lucis Trust).

Mnoho vzdělaných lidí tvrdí, že ‘prasečí chřipka‘ byla geneticky vyrobena záměrně farmaceutickou společností nebo dokonce společnostmi jako jeden z pokusů snížit zalidněnost světa lidským druhem. Tato informace přišla od jednoho vysoce postaveného praktického lékaře, který vede světovou zdravotnickou federaci, který také říká, že by lidé neměli přijímat vakcínu, protože to není nic jiného než odpadní produkt, coby jeden z prostředků na zničení nejlepší části lidstva. Je na této informaci vůbec něco pravdivého?

Ne, vůbec nic. To neznamená, že vakcína je úplně neškodná.

Australská lékařka Hulda Clark tvrdí, že přebytek mikroorganismů (virů, bakterií, hub) v lidském těle, spolu s jedovatými látkami a kovy oslabuje imunní systém a vyvolává mnohé nemoci jako chronický únavový syndrom, rakovinu, AIDS atd. Dělala pokusy s elektronickým přístrojem, který zabíjel tyto patogeny. Spolu s vhodnou stravou, čištěním střev a jinými prostředky dosahuje velmi dobrých výsledků u případů rakoviny, AIDS a jiných nemocí. Může tento typ léčení pomoci lidem s těmito chorobami při respektování karmického zákona?

Ano, může, pokud bude správně předepsán a diagnóza bude správná. Celé lidstvo je ohroženo tímto znečištěním.

Nazarénské léčebné středisko v Coin v Malaze ve Španělsku je dobře známé prováděním psychických operací, kdy se pracuje na pacientově éterickém těle, aby se vyléčilo. Některé z operací mají působivé výsledky. Na léčení zranění se často používá Vibhuti od Sái Báby. Existuje mnoho fotografií léčitelů Esteban Moliny a Stephen na kterých je možno vidět energie, které se účastní procesu léčení. Léčitelé tvrdí, že spolupracují s lékařským týmem ze 6. astrální úrovně, složeném z přibližně sedmnácti specialistů, kteří provádějí léčení za’použití‘ těl Esteban a Stephen. Ti tvrdí, že jsou ‘informováni‘ o tom, že léčivé energie přicházejí od Mistra Ježíše, Sái Báby a Mistra, Jež byl Madonou.

(1) Můžete potvrdit, že skrze léčitele pracují lékaři z astrální úrovně? (2) Jsou Mistr Ježíš, Sái Bába a Mistr, Jež byl Madonou zapojeni do procesu léčení? (3) Voda ze studny používaná ve Středisku má mít léčivé vlastnosti. Je to pravda?

(1) Ano. (2) Dávají svou energii, když se o ni požádá. (3) Ano.

V knize Julese Verna Cesta do středu Země popisuje existenci podzemních lidských společenství, některých necivilizovaných a agresivních a jiných na pokročilém stupni vývoje. Nedávná knížka od Trigueriniho popisuje existenci podzemní lidské civilizace (1) Je na Zemi podzemní lidská civilizace? (2) Jsou podzemní lidské civilizace na jiných planetách Slunečního systému? (3) Pokud ano, na kterých?

(1) Má informace je, že tomu tak není. (2) Ano. (3) Nebylo zodpovězeno.

Když se postaví jaderný reaktor, ale nikdy se nedá do provozu (tj. nikdy se nespustí) (1) Může stále představovat nebezpečí znečištění prostředí a atmosféry? Podobně (2) když se reaktor vypne, může i tak představovat hrozbu když je v nečinnosti a nebo v průběhu demontáže? (3) Pokud ano, jak vážné to nebezpečí je?

(1) Ano. (2) Ano. (3) To záleží na tom, jak šikovně se s ním zachází.

V Addis Abebě v Etiopii je u kostela N’toto Maria vodní zdroj, o kterém se věří, že má léčivou moc. Byla voda na tomto místě magnetizována, a pokud ano tak kým?

Ano, Mistrem Ježíšem.

Právě jsem sledoval televizní pořad o vymírání medonosných včel, což způsobuje dost problémů. Co by k tomu mohl říci Maitréja? Co to způsobuje a co je možné dělat pro záchranu včel? Bez nich vymřeme.

Maitréja se dosud , co já vím, nevyjadřoval k otázce včel, které vskutku celosvětově vymírají, především jako důsledek toho, že používáme (zneužíváme) pesticidy a také kvůli změně podmínek způsobené globálním oteplováním. Odpověď leží v našich rukou: změna zemědělských postupů a ukončení využívání země jako místa pro vypouštění našich jedovatých plynů.

Je na světě skupina lidí, která řídí světové události? Mají za cíl zotročení národů světa?

Ne. To je jedna z mnoha tuctů panikářských ‘konspiračních teorií‘, které pocházejí hlavně z Ameriky. Je mi líto, že musím říci, že Amerika jako celek, což si musíme přiznat, je v souvislosti s útoky ze zahraničí úplně paranoidní. Není pochyb o tom, že v mnoha zemích existují malé skupinky lidí, které vymýšlejí cesty a způsoby jak řídit svět, ale k tomu nikdy nedojde, to jsou jen neurotické sny.

Podpořte nás sdílením