Otázky a odpovědi z červencového a srpnového vydání Share Interantional

Otázky a odpovědi z červencového a srpnového vydání Share Interantional

Prázdninové otázky a odpovědi v Share International se věnují hlavním problémům i nadějím lidstva a v této souvislosti obšírněji vysvětlují otázku znečištování životního prostředí a činnost Vesmírných Bratrů na naší planetě. Upozorňují také na závažné působení lidstva na všechny přírodní jevy, jako např. počasí, seizmickou činnost apod., které zpětně podle zákona akce a reakce ovlivňují zase život lidí.

Prázdninové otázky a odpovědi v Share International se věnují hlavním problémům i nadějím lidstva a v této souvislosti obšírněji vysvětlují otázku znečištování životního prostředí a činnost Vesmírných Bratrů na naší planetě. Upozorňují také na závažné působení lidstva na všechny přírodní jevy, jako např. počasí, seizmickou činnost apod., které zpětně podle zákona akce a reakce ovlivňují zase život lidí. Uvědomění si těchto vztahů a souvislostí je první krokem k tomu, aby listvo konečně přijalo větší zodpovědnost nejen za svůj vývoj, ale za vývoj celé planety Země.

(1) Je nová ‘hvězda‘ návratem hvězdy betlémské nebo „znamením Syna Člověka“ jak prorokoval Ježíš? (2) Jsou všechny věci, které se v poslední době stávají znamením Jeho brzkého návratu? (3) Jak byste vysvětlil biblické proroctví v Matoušovi 24:29-31, kde Ježíš říká, že On přijde „na nebeských oblacích s mocí a velkou slávou“? A písmo, které říká, :“A Pán, kterého hledáte, přijde náhle do Svého chrámu, ba Posel úmluvy, ze kterého se těšíte. Vizte, že přichází“, říká Hospodin zástupů.“ (Malachiášovo proroctví 3:1) To jednoduše hovoří o skutečném chrámu v Izraeli (podle mne aspoň). Problém je v tom, že Židovský národ dosud neobnovil starobylý Solomonův chrám. Proroctví se teprve musí naplnit. (4) Jak si myslíte, že se to stane?

(1) ‘Hvězda‘ je symbolicky znamením Syna Člověka a zvěstuje první vystoupení Maitréji, Světového Učitele v americké televizi, který nebude hovořit jako Maitréja, ale jako obyčejný člověk. (2) Ano. (3) Maitréja sestoupil ze svého útočiště vysoko v Himalájích 8. července 1977, pobyl pár dnů v Pákistánu a pak přiletěl z Karáčí do Londýna 19. července 1977, tedy „přiletěl na oblacích“, což nyní může dokázat každý letadlem. (4) „Chrám“ , o kterém se zmiňuje tento symbolický text, není budova ale znamená lidstvo, ke kterému se Syn Člověka vrací jako nejstarší a nejvyšší z lidí.

Strach se dosud prodává lépe než naděje. To je jeden z důvodů, proč média potlačují zprávy o ‘hvězdě‘. Strach také ovládá jejich redaktory. Učinil jsem zkušenost s celostátními novinami, jejichž šéfredaktor odmítl publikovat inzerci na ‘hvězdu‘. Neuvedl žádný důvod pro odmítnutí, ale odhaduji, že to byl strach z něčeho neobvyklého, podivného a kontroverzního. Většina lidí by raději pokračovala ve starých sebedestruktivních způsobech a média jako celek jsou poslední, kdo by se odvážil je budit z jejich spánku.

Úplně souhlasím.

Jaký je Váš názor na nedávné volby v Íránu jak na volební proceduru, tak i na údajné výsledky? (1) Jak přesné byly vyhlášené výsledky. (2) Který prezident by byl z dlouhodobého hlediska lepší: Ahmadinejad nebo Mousavi?

Já se domnívám, že íránské volby, stejně jako dvoje volby bývalého prezidenta Bushe byly hluboce zmanipulované silným „ovlivňováním“ vládnoucí stranou. Reakce veřejnost je pochopitelná a oprávněná. (2) Pan Mousavi.

Je nový druh chřipky způsoben našimi nesprávnými myšlenkami nebo znečištěním prostředí?

Ne tolik znečištěním, ale jistě pochází od našich nesprávných myšlenek a činů. Můžete si všimnout, že po ukončení každého napětí nebo války budou vlny chřipkových epidemií, někdy mezinárodních pandemií, někdy omezené na určitou oblast. Války dostávají lidstvo do stresu. Výsledné napětí vytváří nerovnovážné podmínky.To ovlivňuje podlidské elementální síly a ty, které jsou spojené se zdravím, zapůsobí na lidstvo tím způsobem, že vytvoří epidemii.

Stejným způsobem, když jsme v nerovnováze, ovlivňujeme elementály, jejichž prací je udržovat charakteristické průběhy počasí. Dostávají se do nerovnováhy a výsledkem je úplné narušení průběhu počasí v posledních 20 až 30 letech.

Kde bývají kupříkladu cyklóny, tam jsou nebývale zesílené, protože tyto síly jsou vyvedené z rovnováhy a dochází k mohutným cyklónům, které zničí části zemí. Mnoho tisíc lidí umírá při těchto erupcích cyklónů, které normálně bývají poměrně bezpečné. Stejně tak u tektonických desek, které se vzájemně vůči sobě posouvají a jak se pohybují, vytvářejí napětí, jež se uvolňuje jako zemětřesení. Kolem dokola Tichého oceánu je oblast seizmické činnosti, která se zvyšuje nesprávnými myšlenkami a činy lidstva. Zemětřesení se zesilují, takže kde bývají silná se stávají velmi hrozivými. Je to deformace způsobená nerovnovážným stavem Země.

Lidstvo má sklon uvažovat mechanisticky, ale svět je celistvou organickou bytostí. Každý atom této bytosti je spojený s každým dalším atomem. Takže se máme naučit myslet jiným způsobem, ne separativně, ale organicky. Jediný způsob, jak správně žít, podle zákona o příčině a následku, je organicky porozumět a žít v tomto organickém světě, na planetě Zemi.

Jak velké je nebezpečí z nukleárních zbraní?

Lidstvo je klíčem. Když nebudeme naslouchat Maitréjovým radám o sdílení, spravedlnosti, míru a správných vztazích, tato Země přestane existovat. Buď budeme sdílet nebo zahyneme. Máme nyní nejmocnější zbraň, jaká kdy byla vymyšlena, nukleární zbraň. Japonsko zažilo, že na něj byly na konci druhé světové války byly svrženy dvě atomové bomby. Ve srovnání s dnešními bombami to byly hračky, ale zabily mnoho tisíc lidí. Dnes se má za to, že v současnosti je 24 zemí, které disponují jadernými zbraněmi ať už otevřeně nebo ne. Kdyby tyto byly použity, tak by to byl konec života na planetě Zemi na mnoho a mnoho milionů let.

Tato planeta je plná znečištění. Naše znečištění se dostává do atmosféry, oceánů, moří, řek, země, ať už znečištění z našich průmyslových odpadů, tak i z naší jaderné energie, z takzvaných bezpečných reaktorů. Tak jako jiné země, Japonsko se připravuje na stavbu dalších atomových elektráren. Ty, kteří staví jaderné elektrárny podléhají klamu, že mohou řídit nukleární energii – že o ní vědí všechno. Žijí v iluzi, zatímco tak mnoho lidí umírá v důsledku nukleárního znečištění. Rozumí pouze třem úrovním hmoty: pevné fyzické, tekuté fyzické a plynné fyzické. Nevědí nic o čtyřech dalších stavech hmoty, který je znám Mistrům a které se nazývají éterická úroveň. Nemají dostatečně citlivou technologii, aby rozeznala éterické úrovně, přístroje k tomu nejsou vhodné. Lidé zbytečně umírají v důsledku radiace na těchto čtyřech vyšších úrovních. Měli bychom se zbavit nukleární radiace po všech stránkách co nejrychleji to půjde.

Jakými způsoby pomáhají lidstvu obyvatelé jiných planet? A proč bylo tolik pozorování UFO nad Nizozemím, jak se posledně zmiňovalo v Share International?

První věcí, kterou je třeba pochopit je, že UFO, neidentifikované létající objekty mohou být neidentifikované vládními organizacemi, ale že jsou skutečné, existují a že mají poslání. Bez jejich pomoci by tato planeta byla neobyvatelná. Všechna UFO, která vstupují do našeho vzdušného prostoru pocházejí z planet našeho vlastního slunečního systému. Většina z nich pochází z Marsu a Venuše. Říká se nám, že na Marsu není život a že Venuše je také neobyvatelná. To je proto, že ti ‘chytří‘ lidé, kteří nám říkají takové věci, vlády a vědci nechápou nic o energii. Esoterika postuluje sedm fyzických úrovní hmoty. Máme zařízení jen na měření pevné, tekuté a plynné fyzické úrovně, takže předpokládáme, kvůli naší omezené technologii, že nic vyššího než plyn neexistuje. To není pravda.

Takže, kdybyste se dostala na Mars, tak byste nic neviděla, pokud byste neměla éterické vidění. Ve skutečnosti je na Marsu, ačkoliv je to menší planeta, více lidí než na Zemi. Když byste přišla na Venuši, tak byste neviděla nic, ale na Venuši jsou lidé i na všech planetách našeho systému. Mistři naší planety jsou v kontaktu s Mistry na různých planetách. Sluneční systém jedná jako celek. Planety nejsou izolované, ale jsou v kontaktu v každém okamžiku a vyvíjejí se společně. Když jedna zaostává, jak tomu bylo s touto planetou, vyvolává to obavy o ty ostatní.

Bytosti v UFO, z jakékoliv planety – převážně z Marsu nebo Venuše, ale i z ostatních – mají ohromný úkol pracovat na zneškodnění nebo aspoň snižování znečištění. Znečištění je největší hrozbou lidstva. Více úmrtí je způsobováno znečištěním než jakoukoliv jinou příčinou. Znečištění způsobuje zhroucení našich imunitních systémů a proto nás otevírá všem druhům nemocí, proti kterým bychom jinak byli imunní.

My si myslíme, že můžeme řídit jadernou energii. Stavíme jaderné elektrárny, ale ty vypouštějí do vzduchu jako součást procesu energii, kterou jež ti, co je staví, nedokáží ani změřit. Nemáme technologii, abychom měřili nad plynem a ty čtyři vrchní vrstvy atomové energie jsou pro lidstvo a pro zvířecí království nejzhoubnější.

Ohromné množství času a energie Vesmírných Bratrů se spotřebuje na neutralizaci, jak je to jen možné podle karmického zákona, nukleárního znečištění na planetě Zemi. Dlužíme jim ohromně moc.

Jinou částí jejich ohromné práce pro planetu Zemi je, že kopírují na fyzické rovině energii magnetického pole kolem planety. Energetické pole je tvořené proudy magnetické energie a kde se tyto proudy střetávají a kříží, objevuje se vír nebo středisko energie. Kopírují toto středisko energie na fyzické rovině ve spojení s novou technologií, jež nám poskytne neomezenou energii přímo ze slunce. Vztah sluneční energie a magnetické energie z našeho magnetického pole osvobodí lidstvo a dá nám bezpečnou neomezenou energii pro každou lidskou potřebu.

Co si myslíte, že jsou kruhy v obilí? Jsou to body, víry na této magnetické síti vytvářené Vesmírnými Bratry. To je ta nová technologie světla, jež byla předpovězena Maitréjou. Tyto víry jsou ovšem na celém světě, ne jenom tam, kde jsou kruhy v obilí. Kruhy v obilí tam jsou proto, aby přitáhly pozornost ke skutečnosti, že jsou zde Vesmírní Bratři. Jsou to úžasné výtvory. Jsou vytvořeny ve vteřinách „loděmi“ Vesmírných Bratrů. Jsou to složitá a nádherná díla, která nelze vytvořit žádným jiným způsobem. Objevují se po celém světě, ale většinou na jihu Anglie. Proč? Protože Maitréja je v Londýně.

Nedávno můj Mistr hovořil o „shromažďování Sil Světla“. Měl na mysli příchod Mistrů do každodenního světa; Oni jsou Silami Světla na naší planetě. Ale také spojování se Silami Světla Marsu a Venuše a možná jiných planet ve velkých počtech. Kde byl jeden nebo dva, tam jich bude mnoho. Kde jich bylo mnoho, tam jich bude ještě více. A všude, nejenom v Nizozemí, ale všude. Rostoucí počet lidí nám posílá zprávy o pozorování UFO.

V Londýně blízko co bydlím, jich letělo nedávno jednou v noci 17 nízko nad zemí. Vidělo je hodně lidí, kteří zastavovali svá auta, vystupovali a pozorovali tuto přehlídku UFO letících kolem.

Tedy tyto síly se shromažďují. Lidé zaznamenají stále více a více důkazů o ‘létajících talířích‘,‘UFO‘. Jsou všechny součástí plánu Hierarchie našeho světa, jež se právě vynořuje.

Ve státě Victoria v Austrálii byly v únoru 2009 strašné požáry buše. Kolem 200 lidí zahynulo, přes 1 800 domů bylo zničeno a některé odhady tvrdí, že milion zvířat pošlo. Byla ta příčina karmická, nebo Déva počasí nebyl v rovnováze nebo šlo jen o přirozený výskyt?

Karmická, která porušila Dévickou rovnováhu a promiňte, že to říkám, kvůli bezcitným lidským tvorům s nenávistí.

Podpořte nás sdílením