Zprávy z červnového Share International

Zprávy z červnového Share International

Výběr otázek a odpovědí v červnovém vydání pokrývá velké spektrum oblastí, na rozdíl od minulých několika vydání, která byla zaměřena převážně na „Hvězdu“. Nechybí základní informace reagující na vzrůstající zájem o fenomén UFO, ani praktická rada začátečníkům transmisních meditací.

Výběr otázek a odpovědí v červnovém vydání pokrývá velké spektrum oblastí, na rozdíl od minulých několika vydání, která byla zaměřena převážně na „Hvězdu“. Nechybí základní informace reagující na vzrůstající zájem o fenomén UFO, ani praktická rada začátečníkům transmisních meditací. Článek Mistra,- pana Benjamina Creme http://prichod.cz/clanky-mistra ke krátkým zamyšlením na významem dnešní doby a hlavními hybnými silami prudkého vývoje.

 

 

Co Vás přimělo cestovat do tolika zemí a snažit se o lepší svět?

 

Nejsilnější inspirací mi byl kontakt s mým Mistrem, který žije v Himáláji. Podal mi mnoho informací a řekl mi, abych je říkal světu. Řekl:“Buď připraven cestovat dodaleka a doširoka, protože pozvání brzy budou spousty.“ a tak tomu bylo. Jednoduše jsem jezdil tam, kam jsem byl pozván. Stal jsem se oddaným službě a stalo se mou radostí jít kamkoliv, kam mne to povede.

 

 

Maitréja řekl:“bez sebeúcty nemůžete nic udělat.“ Jaké jsou tedy cestičky, kterými si člověk může zvýšit svou sebeúcu, pokud je malá?

 

Dosažení čehokoliv, jakéhokoliv druhu, v jakémkoliv směru zvyšuje sebeúctu. Proto veškeré úsilí by měl být směrováno na dosažení nějakého cíle, velkého či malého, a pak soustavného zvyšování cíle, dokud se sebedůvěra, která přichází s jeho úspěšným dosažením, nestane trvalá a spolehlivá. Úsilí je klíčem. Pokud dokážeme vzbudit latentní úsilí v nás a v ostatních, sebehodnocení a sebeúcta budou automaticky následovat.

 

 

Jaký postoj zastává Maitréja vůči pravicovým evangelíkům ve Spojených státech? Mně se zdají extrémní a nebezpeční.

 

Nemám jakékoliv pochybnosti, že je miluje, jako miluje Vás: dokonale a bezpodmínečně.

 

 

V roce 2008 jsem navšívil přítele nedalek Bodamského jezera (Bodensee), který mi vyprávěl, že na pozemcích jezdecké školy ve Wiggenweler, blízko Bermatingen v Německu, se nachází léčivý pramen. Voda již pomohla mnoha lidem. Můžete prosím řící, zda je tato voda energetizovaná léčivými vlastnostmi a kým?

 

Ano. Mistrem, který byl Madonou.

 

 

Zkoumal jsem záležitost UFO. Četl jsem na stránkách Share International, že to jsou naši Vesmírní Bratři. Jsou všechny různé druhy mimozemšťanů našimi Vesmírnými Bratry, nebo jsou někteří dobří a někteří nepřátelští? Já jsem na pochybách u těch, kteří unášejí, ovládají a působí strach, že by měli mít s lidstvem dobré úmysly. Můžete k tomu něco říci?

 

Ano, všichni lidé, kteří řídí kosmické lidě, jež vidíme, bez výjimky nepředstavují žádné nebezpečí. Ve skutečnosti provádějí namáhavou práci pro naše dobro tím, že zneškodňují, jak jim to jen karmický zákon dovoluje, mnoho ze znečištění, které vypouštíme do atmosféry, oceánů, řek a do půdy. Nesmírně jsem jim za to dlužni. Po více jak 60 let držely vlády ve světě v tajnosti existenci vesmírných návštěvníků a to že jsou úplně neškodní. Nicméně, když už nejsou schopni nadále ovládat víru v jejch existenci, ty samé paranoidní vlády je prezentují jako únosce, brutální a bažící po ovládnutí lidstva. Nic z této pomlouvačné propagandy není pravda a brzy to budou lidé na celém světě vědět najisto. Oni spolupracují s naší vlastní Duchovní Hierarchií, kterou je Maitréja nejvyšším představitelem.

 

 

Provádím transmisní meditaci jednou až dvakrát týdně, ale zápolím se všemi emocionálními záležitostmi z minulosti, které to vynáší napovrch. Mám toho nechat nebo vytrvat? Mám za sebou v minulosti těžká období a věci, které jsem pohřbil neustále vylézají. Co mám dělat?

 

Vytrvat. Toto období brzy přejde.

 

 

(1) Žiji v Austrálii a mám obavy, že zmeškáme Maitréjovy televizní rozhovory, zvláště ty první. Budou přenášeny do Austrálie? (2) Zároveň se bojiím, že proslov na Den Deklarace se uskuteční v našem nočním čase, kdy spíme. Dostane se nám předem upozornění, aby bylo zajištěno, že budeme sledovat televizi ve správnou dobu? (3) Bude tady hvězda vidět a kam se máme dívat?

 

(1) Ano. Budou k dispozici po celém světě na internetu. (2) Ano. Buďte bez obav! (3) Podle našich zpráv už je viditelná v Austrálii a na Novém Zélandě.

Podpořte nás sdílením