Mimořádná doba – neobyčejné bytosti

Mimořádná doba – neobyčejné bytosti

Nová kniha o osobních zážitcích amerického diplomata s Maitréjou a Mistry moudrosti.

Není mnoho svědectví, ze kterých by se člověk mohl něco dozvědět o práci Hierarchie v současné mezinárodní politice. Pan Peterson jako vysloužilý americký diplomat nyní může otevřeně hovořit o svých zkušenostech a zážitcích s Maitréjou a Mistry moudrosti aniž by tím ohrozil pověst či postavení své osoby nebo organizace, pro kterou pracuje. Díky tomu máme příležitost dozvědět se o četných kontaktech Hierarchie s vybranými představiteli lidstva a o rozsáhlých projektech, na kterých s nimi, zatím skrytě, spolupracuje. Neméně zajímavé jsou i příklady, které ilustrují metody a způsoby práce Mistrů a jejich schopnosti nenápadně ovlivňovat vývoj událostí tak, aby spěl k zamýšlenému cíli.  Ať už jde o dítě nebo světového politika, Mistři vždy najdou tisíce neotřelých způsobů, jak zaujmout jejich pozornost, aniž by si toho jejich okolí vůbec všimlo.

S lehce humorným nadhledem vypráví pan Peterson zábavné i dramatické příhody z nejrůznějších oblastí svého bohatého života, které nasbíral doslova po celém světě. Se svým pohledem na světové události je tato kniha dnes snad ještě aktuálnější než v době, kdy poprvé vyšla.

Z celkových zhruba 200 stran si můžete přečíst několik ukázek zde.

Knihu vydává Ekoland o.s. a prodává se za 250 Kč. Pokud Vás kniha zaujala, můžete so o ni napsat nainfo@prichod.cz. Uveďte svou plnou adresu a kniha Vám bude zaslána na dobírku.

Podpořte nás sdílením