Nová kniha o příchodu Krista

Nová kniha o příchodu Krista

Opětovný příchod Krista a Mistrů moudrosti: Kniha o současných událostech i o tom, co je právě před námi.

Opětovný příchod Krista a Mistrů moudrosti

Kniha o současných událostech i o tom, co je právě před námi.

Pan Benjamin Creme podává odpovědi na otázky týkající s především působení Krista a Mistrů moudrosti v bezprostření budoucnosti. Kniha je členěna na krátké kapitoly a vyniká jednoduše srozumitelným podáním i těch nejhlubších souvislostí, jež se pojí s Kristovým příchodem.

Text doplňuje dalších dvacet mistrně přeložených Kristových poselství.

Kniha přináší mnohé zajímavé informace nejen zapáleným duchovním badatelům a následovníkům Mistrů, ale i revolučně nové pohledy na světové dění srozumitelné pro širokou veřejnost.

Z obsahu:

Kristovo rozhodnutí vrátit se opět na Zem ? Kdo tvoří novou skupinu služebníků světa a jaká je jejich role ? Jak bude probíhat zviditelnění Krista – Maitréji v současném světě ? Den deklarace ? Jaké tělo používá ? Kristovo vědomí ? Meč rozštěpení ? Hierarchie ? Co je to Avatár sjednocení ? Kde leží duchovní centra planety ? Nové světové náboženství ? Tři jarní svátky ? Antikrist a síly zla ? Bůh ? Cíl vývoje ? Zákon lásky ? Duše a reinkarnace ? Význam služby a meditace ? Telepatie a psychické síly ? Léčení budoucnosti ? Strach ze smrti ? Jaké bude vzdělávání a práce ? Svobodná vůle ? Politické následky ? „Katastrofický syndrom“ ? Proč je dnes tolik násilí ? Vegetariánství ? Jaderná energie ? UFO ? Egypt a Atlantida ? Kdy bude zlatý věk lidstva?

Vydává Ekoland klub, o. s., Třinec, ISBN 978-80-903575-3-2

Kniha čítá přes 250 stránek v měkké vazbě, cena knihy je 220 Kč. Při objednávce jedné knihy na dobírku vychází cena včetně balného a poštovného na 300 Kč.

Objednat knihu je možné na dobírku u Ekoland klubu ekoland.klub@seznam.cz .
V objednávce uvádějte počet knih a Vaši přesnou doručovací adresu.

Podpořte nás sdílením