Vesmírná technologie zachycena na film

Vesmírná technologie zachycena na film

Vzácný úkaz technického zařízení, které tvoří jádro dopravních prostředků Vesmírných bratrů, měli možnost krátce spatřit náhodní pozorovatelé ve Švýcarsku.

Tato fotografie byla pořízena 19. února 2010, okolo 16:30, blízko Basileje ve Švýcarsku. Fotograf a jeho dcera zastavili autem na odpočívadle. Vzápětí na nebi spatřili jakousi ‚mlžnou masu‘, podobnou velkému, tmavému mraku, která při klesání získala výraznější tvar.

Fotograf pořídil snímek, který zobrazuje extrémně vysoký, vertikální objekt tvaru trubice. Dle svědků se na konci sloupu nacházel přímo nad zemí útvar v podobě bubliny. Celá událost trvala jen pár vteřin. Nad trubicovitým objektem se tyčil obrovský dóm, vysoký 50 metrů odshora až po vrchol sloupu (není zachycen na fotografii).

Mistr Benjamina Creme potvrzuje, že kopule dómu i se sloupem byla vesmírnou lodí z Marsu. Benjamin Creme podává následující vysvětlení:

„Ti, kdo spatřili tento jev, uviděli cosi jako rentgenovou fotografii vnitřní struktury velké vesmírné lodě. Onen vertikální trubicovitý sloup je replikou technického zařízení, pomocí kterého posádka většiny UFO může obrátit gravitaci. Prochází středem, od kopule na vrcholku vesmírné lodě až na spodek. Tento mechanismus umožňuje obrátit gravitaci pouhým otočením spínače – což se provádí mentálně. Jakmile je ‚spínač‘ sepnut, loď se uvolní z gravitační přitažlivosti a začne automaticky stoupat. “

“Některé státy, včetně Spojených států, Británie, Ruska a Německa hledají tuto antigravitační technologii již mnoho let. Vesmírní bratři jim ji také předvedli. Svědci v Basileji zároveň spatřili postupný návrat vesmírné lodě do svého přirozeného (neviditelného) stavu éterické povahy.“

(Převzato ze Share International, březen 2011.)

Podpořte nás sdílením