Někde již viděli hvězdu

Někde již viděli hvězdu

Naděje, jež přichází se Světovým učitelem, se pomalu začíná v lidstvu probouzet. Stejně tak znamení Jeho příchodu nabírají postupně na intenzitě. Předzvěst Jeho prvního veřejného televizního rozhovoru – jasná hvězda, předpovězená začátkem prosince, se již objevila na několika místech planety.

Naděje, jež přichází se Světovým učitelem, se začíná v lidstvu pomalu probouzet. Stejně tak znamení Jeho příchodu nabírají postupně na intenzitě. Předzvěst Jeho prvního veřejného televizního rozhovoru – jasná hvězda, předpovězená začátkem prosince, se již objevila na několika místech planety.

Internetové stránky Share Internetional přinášejí na zvláštní stránce. http://www.share-international.org/maitreya/Ma_starsign.htm#Anchor-Pictures-49575 snímky a komentáře očitých svědků z několika kontinentů. První pozorování pochází z 3. ledna a poslední je pouze několik dnů staré. Pokud zachytíte na obloze jasný objekt, který se nedá vysvětlit jiným způsobem, tak o tom prosím podejte informaci na dotaz@prichod.cz.

Dá se očekávat, že toto nepřéhlednutelné znamení podnítí mnoho lidí k otázkám po jeho původu a smyslu, jak dokazují citáty očitých svědků.

Bronnoysunds Avis, noviny vycházející v severní Švédsku se ve svém článku o úkazu z 18. ledna ptají „Co to je, co osvětluje nebe nad kostelem?“, stejně jako anonymní blogger z Dubaje chce vědět, zda se jedná o satelit nebo o Venuši. Jak Mistr pana Benjamina Creme potvrzuje, svědek z Jižní Afriky, zjevně informovaný o tomto úkazu, se správně domnívá, že může jít jedině o znamení bezprostředního příchodu Pána Maitréji, na kterého již všichni tak dlouho čekáme.

Podpořte nás sdílením