Světová meditace 21.12.2020

Světová meditace 21.12.2020

V pondělí 21.12. nastane současně se zimním slunovratem i jedna dost neobvyklá planetární konstelace. Na naší obloze se k sobě maximálně přiblíží dvě největší planety-Jupiter a Saturn. Tak blízko byla tyto planeta naposled  v roce 1623 a stejná konjunkce ve Vodnáři nastala až v roce 1405. Výjimečné konstelace přinášejí výjimečné energie a proto je třeba je využít i pro meditace.

 V České republice dojde k vyvrcholení konjunkce večer v 19:22. V tu dobu začne také po celém světě společná masová meditace, která má podpořit příchod vodnářských energií. Z učení odvěké moudrosti víme, že tyto energie k nám začaly proudit od roku 1675, kdy začalo přechodové období mezi dvěma věky. Toto přechodné období  již ovšem skončilo  a my podle pana Creme již několik let žijeme pouze v energiích Vodnáře. Jako každé toto období vymezené pohybem tzv. jarního bodu po zvířetníkovém kruhu, bude i toto období trvat přibližně 2150 let, tedy mnohem déle, než je současná délka lidského života.

Astrologickou mimořádnost  potvrzuje například i známá astroložka zde.

Osobně si na základě informací z učení moudrosti myslím, že největší význam světové meditace je v tom, že se co největší skupina lidí dobrovolně spojí pro dobrý účel. Tím dojde k velkému přílivu vodnářských energií, protože vodnářské energie proudí jedině skrze skupiny. Vodnářské energie zde jsou a ovlivňují nás. Dokud jim ale nedáme průchod vytvářením skupin, tak se nemohou prakticky projevit. Dalším důležitým momentem celosvětových meditací je ten, že se tím demonstruje jednota a bratrství lidí z různých zemí. To zajisté neujde pozornosti  všech vyšších bytostí, kterým leží na srdci osud naší planety.

Instrukce k samotné meditace v češtině doporučuji čerpat z tohoto videa.

Pro ty, kteří si raději instrukce přečtou je uvádím níže.

  1. Použijte svou vlastní techniku, která vás uvede do relaxovaného stavu vědomí
  2. Vyjádřete svůj záměr užít tuto meditaci jako nástroj pro spoluvytvoření spouštěče, který začne Věk Vodnáře.
  3. Přivolejte Fialový plamen z primárního zdroje, aby kolem vás během meditace a po ní rozprostřel ochranný kruh. Požádejte ho, aby přeměnil vše, co neslouží Světlu.
  4. Představte si sloup čistého bílého Světla, které vyzařuje z Kosmického Centrálního Slunce, poté se rozděluje do Centrálních Sluncí všech galaxií v tomto vesmíru. Potom si představte toto Světlo, jak proudí skrze galaxii M87, a vstupuje skrze Galaktické Centrální Slunce, a poté skrze naši Galaxii, dále vstupuje do naší Sluneční soustavy a prochází skrze všechny bytosti Světla uvnitř naší Sluneční soustavy poté skrze sub lunární prostor a poté skrze všechny bytosti na planetě Zemi A také skrze vaše tělo do centra Země.
  5. Představte si Světlo, které přetváří všechnu zbývající temnotu na Zemi, léčí všechny nerovnosti, vymazává všechnu chudobu a přináší hojnost všemu lidstvu. Vizualizujte si jemné růžové Světlo Bohyně, které vstupuje do všech bytostí na planetě Zemi a léčí všechna jejich emocionální těla. Představte si nový velký kosmický cyklus Věku Vodnáře, jak začíná, přináší čisté Světlo, lásku a štěstí všem bytostem na Zemi. Představte si váš dokonalý život v novém Věku Vodnáře.

Navrhovaná doba trvání pro meditaci je 20 minut.

Podpořte nás sdílením