Zajímavosti z vystoupení pana Creme v Mnichově

Zajímavosti z vystoupení pana Creme v Mnichově

V říjnu se jako obvykle uskutečnila v Mnichově přednáška o příchodu Krista a transmisní meditace vedená panem Cremem. Mnichov je nejbližší místo, kam se pan Creme při svých cestách po světě dostává. Z naší republiky se obou těchto akcí tentokrát zúčastnilo 10 účastníků z několika transmisních skupin na Moravě i v Čechách.

V říjnu se jako obvykle uskutečnila v Mnichově přednáška o příchodu Krista a transmisní meditace vedená panem Cremem. Mnichov je nejbližší místo, kam se pan Creme při svých cestách po světě dostává. Z naší republiky se obou těchto akcí tentokrát zúčastnilo 10 účastníků z několika transmisních skupin na Moravě i v Čechách. Soudě podle zaplněných míst v sále, bylo na první pohled také účastníků celkově více než vloni. Zájem lidí o nové převratné události tedy roste.

Celá přednáška probíhala v podobném duchu jako vloni (viz zvukový záznam z roku 2008 zde), nicméně v ní zaznělo několik zajímavých informací, které se zde pokusím předat. Také sekce otázek a odpovědí po skončení samotné přednášky byla delší a zajímavější než minulý rok. Tentokrát pan Creme odpověděl na úplně všechny dotazy, které posluchači na přednášce napsali.Pan Creme přednáší

Protože události kolem příchodu Krista možná z hlediska nezúčastněného pozorovatele zdánlivě nepokračují, je dobré si připomenout jak se lidé postupně přiklánějí na Kristovu stranu, čili kolik jich pravděpodobně bude Krista následovat ,jakmile se otevřeně projeví. Jestliže si Kristus před započetím Své mise předsevzal, že pro úspěšnou přeměnu světa získá alespoň jednu miliardu lidí, tak podle nedávné informace jich podle pana Creme nyní má již 1,8 miliardy, tedy téměř dvakrát tolik. I když se tedy nyní říká, že Kristus již jen čeká na vhodný okamžik, aby se veřejně objevil, tak Jeho působení na svět nepolovuje a odezva lidí roste.

Bylo přínosné si nechat od pana Creme barvitě popsat, jak bude probíhat Den Deklarace, tedy den, ve kterém se Kristus otevřeně projeví a promluví ke všem lidem. Telepaticky promluví ke každému, takže každý mu bude rozumět ve své vlastní řeči. Jeho projev bude přenášen celosvětovou televizní satelitní sítí. Poznáme jej jak podle tohoto projevu, tak i podle toho, že Jeho energie v tu chvíli obejme doslova celý svět. Najednou bude vše jiné, protože to budeme vnímat jinak. Ukáže lidem jak dlouhou pouť již mají jako lidstvo za sebou a jak vysoké úrovně již kdysi dosáhli. Uvidíme tedy jak hluboko jsme od té doby klesli. Zárověň také poskytne lidem obrazy budoucí nádherné civilizace, kterou mohou společně vybudovat. Náhle tak lidé uvidí současnou situaci v úplně jiné perspektivě. Zároveň nastane v celosvětovém měřítku obrovský počet „samovolných vyléčení“. To bude důsledek energií, které budou v ohromné síle světem protékat. Bude to den, jako žádný jiný, jaký v minulosi dosud nebyl a ani v budoucnosti nebude. Naše děti o něm budou vyprávět svým dětem, které to budou vyprávět svým dětem a tak dále. Malou ukázku Kristovy energie měli účastníci možnost zažít při zahájení a ukončení přednášky. Na konci přednášky prostoupil pana Creme nejdříve Kristus a potom i Sái Bába. Oba žehnali lidem svým způsobem. Kristus velmi vážným obřadním způsobem, při kterém jsem měl pocit, jakoby se spojovala lidská srdce a napojovala se na Něj. Sái Bába naproti tomu byl nezaměnitelně dobrácký, milý až radostně veselý a konejšivý. Bylo přitom cítit radostné a láskyplné povzbuzení.

Posluchačům se dostalo také bližšího vysvětlení často zdůrazňovaného principu sdílení. Samotný pojem svádí k nesprávnému pochopení, jako by každý měl vybrat své bankovní konto a poslat peníze někomu chudému neznámému do ciziny; podělit se veškerý svůj majetek. Tak to ale rozhodně není myšleno a ani by to nemělo velký smysl. Jedná se o potřebu sdílení na mezinárodní úrovni, kdy všechny státy by měly provést inventuru svých nerostných surovin, potravin a veškeré průmyslové i zemědělské produkce a o přebytky se podělit se všemi ostatními zeměmi. Tím se lidstvo projeví jako jedna skupina, jedna bytost, kterou ve skutečnosti také je. Při bližší úvaze je opravdu zřejmé, že individuální akce nemohou ve světovém měřítku v žádném případě podstatně změnit stávající nespravedlivý světový ekonomický systém, který je založen na nadvládě hrstky bohatých států, jimž zajišťuje prosperitu na úkor chudší a daleko početnější většiny světa.

Nebylo možné se vyhnout také komentáři k dramatickým událostem současné doby, tzv. ekonomické krizi, která je ve skutečnosti kolapsem starých pořádků a struktur, poplatných energiím minulému věku. Nejde o ekonomickou nebo finanční krizi, jak se dosud říká, ale o krizi celkového uspořádání a směřování lidstva, která se jen projevuje nejvýrazněji v ekonomické a finanční oblasti, ale svou podstatou je to krize duchovní. To, co se nyní právě odehrává, je vlastně Maitréjou dávno předpovězený světový krach burz. Všechna opatření, která vlády všech států na celém světě dosud podnikly, byla špatná. Takto jednoznačně zhodnotil pan Creme dosavadní snahy o vyřešení krize. Není ale divu, že se nic kloudného zatím nepodařilo prosadit, když těžko někdo ze současných světových vládců o Matréjovi vůbec slyšel, a vůbec nikdo se jeho radami neřídí, jak vyplynulo z odpovědí na dotaz, kdo ze současných světových vládních představitelů je ve spojení s Maitréjou, nebo se Jím nechává alespoň inspirovat. Lidé, kteří jsou vnímaví k učení Světového učitele, se nacházejí převážně v diplomatických službách a ve světových organizacích jako je OSN a nebo jsou uznávanými odborníky či bývalými státníky. Protože státy mezi sebou jednají do velké míry prostřednictvím diplomatů, jsou vztahy mezi státy ovlivňovány myšlenkami Světového učitele hlavně z této úrovně. Většina lidí si myslí, že do vysoké politiky a do vedení států se dostávají jen ti nejlepší z nejlepších. Pan Creme na přednášce upozornil na to, že bychom se asi divili, kdybychom znali evoluční úroveň současných vládců.Popsal ji slovy – „Jsou to Pygmejové“. V tomto legračně vážném přirovnání se skrývá mnoho smutné pravdy, protože za vším tím skvělým pozlátkem, hezkou rétorikou, předstíranou velikostí a pompou, které kolem sebe šíří, je často cítit faleš a ubohá nízkost skutečných motivů a metod, které opravdu spíše odpovídají úrovni pravěkých lovců, kamenných sekyrek a oštěpů.

Na jedné straně tedy ve světě stále roste počet „obyčejných“ lidí, kteří jsou nakloněni přeměně světa, jak ji navrhuje Kristus, na straně druhé se vládnoucí představitelé dále křečovitě drží starého a radikální změny stále odmítají.

Další den odpoledne proběhla pod vedením pana Creme transmisní meditace. Účastníků nebylo o mnoho méně než na předchozí přednášce. Zajímavostí byl tetraedr (čtyřstěn) sloužící k zesílení a další transformaci převáděné energie, který trůnil uprostřed místnosti v uličce, oddělující mužskou a ženskou část. Se zájmem jsme si jej prohlíželi a s překvapením jsme zjistili, že z něj vychází energie i bez meditace. Asi proto, že lidé neustále vyzařují energii, a proto přístroj neustále nějakou energii dostává a transformovanou ji posílá dál. Kolem tetraederu se pohyboval i jeden poněkud výstřední člověk, který se zaujetím gestikuloval, jak si „pro sebe“ vysvětloval způsob převodu energie od drátků přes krystal a kovové disky ven. Mumlal si přitom něco a vypadal velmi zaníceně. Vyfotografoval jsem jej také proto, že vzbudil mou pozornost, hned jak vešel již na přednášce do místnosti tím, jak byl energický, ale přitom se dokonale ovládal, a také svou nenápadnou nápadností. Známý z Třince, vedle kterého chvíli na přednášce seděl mi řekl, že na brčálově zeleném svetříku měl připnutou placku s nápisem „Om“. Usoudil jsem, že není vyloučeno, že se jedná o někoho z Mistrů. Zvláště když pan Creme na přednášce sdělil, že mezi námi je Kristus i Mistr Ježíš. Hádám proto, že mohlo jít o myšlenkovou formu toho druhého z nich. Teprve nedávno jsem se však dostal k tomu, že jsem se na něj zeptal pana Creme.

Mezi účastníky byli podle pana Creme i Mistr Ježíš a Maitréja, zatím není vyloučeno, že některý z nich je na této fotografii.

Na druhou stranu si toto zařízení, které zesiluje vnější působení meditace, vyžadovalo pro svou funkci dokonalou organizaci. Všichni se museli držet neustále za ruce, aby převáděli energii ke krajním řadám, které třímaly v rukou dlouhé stříbrné drátky, vedoucí do přístroje, a každý, kdo odešel, musel být ihned nahrazen tím, kdo byl právě na konci tohoto řetězce, aby spojení nebyl přerušeno. Scéna tak od jisté chvíle trochu připomínala společenskou hru, ve které neustále ubývá židlí. Subjektivně však meditace byla neobvykle silná. Jako důkaz může sloužit, že více jak tři hodiny nám uběhly rychleji, než „normálně“ a téměř bez rušivých vlivů fyzického, emocionálního i mentálního těla. Pan Creme ohlašoval energie, které ke skupině hned od počátku začaly přicházet (energie Buddhy, Šambaly, Avatára míru a rovnováhy, Avatára sjednocení, co si vzpomínám). Účinek průchodu energií na účastníky byl ohromný. Jeli jsme potom ve čyřech společně z meditace autem v noci přímo domů do Čech a po celou cestu se nám nejenže nechtělo vůbec spát, ale mně například stačilo jen asi něco přes dvě hodiny spánku, abych byl po celý další den čilý, a podobné zážitky měli i ostatní. Vnější efekt také musel být velmi silný. Pan Creme spočetl, že více jak 300 účastníků vytvořilo přes šest milionů trojúhelníků, protože mi v paměti utkvělo, že na jednoho účastníka připadalo přes 20 tisíc trojúhelníků (viz popis TM zde).

Tetraedr a za ním zvláštní člověk (naboso)

Sám mohu říci, že jsem na sobě cítil patrné změny a několik týdnů jsem měl pocit lehkosti a osvěžujícího jasu, který připisuji blahodárnému působení vysokých energií při meditaci a požehnáním, jež se nám tam dostalo.

Zajímavé zážitky měla také moje známá, která na místě bohužel zjistila, že není schopna rozumět přednášce v originále ani německému tlumočení. Měla po celou dobu silné barevné vjemy, které se měnily podle toho, jakou energií byl sál naplněn. Jednoduše je popsala jako „krásné“. Patrně jde o jev, který pan Creme také popisuje, že někteří lidé mají schopnost vidět prostoupení i energie, které se jako požehnání vylévají, jako barevné úkazy.

Podpořte nás sdílením