Anděl, co letí ke Slunci

Anděl, co letí ke Slunci

O neuvěřitelných znameních, která upozorní lidi na to, že žijeme v neobyčejné době, se na těchto stránkách psalo hodněkrát. Mistr, se kterým je ve spojení pan Creme předpovídal v článku v březnovém čísle Share International, že

„V nejbližší době se objeví řada znamení, která těm, co je zažijí, nepůjdou na rozum. Nikdo nebude schopen vysvětlit tyto jevy, jež budou předzvěstí změn v myšlení a chápání lidí. Od té doby se většiny národů zmocní pocit očekávání, jež lidi připraví na neobyčejné události, které mají nastat. (celý článek viz zde). 15. října zachytila kamera mezinárodního vesmírného programu na pozorování Slunce SOHO neobyčejný úkaz. Tyto kamera snímají sluneční koronu každých12 minut. Na snímku z 8:24 se objevila záhadná obrovská postava anděla, který míří ke Slunci. Pravost snímku lze ověřit na http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query, když zadáte datum a kameru LASCO C2.

Všechna podivuhodná znamení a zázraky slouží jako „boží znamení“, jež mají za cíl poukázat na blížící se velkou událost, jež bude znamenat opravdový nástup nového věku – na Den deklarace. Tak se bude nazývat den, kdy se Maitréja veřejně představí celému světu a uvede nový věk spojování, jednoty, sdílení  míru.

V diskuzi na YouTube se někteří domnívali, že jde o UFO. Mistr pana Creme toto znamení komentoval takto: „Nejde o UFO, ale o anděla neboli dévu, jak se na Východě nazývají, vyfotografovaného 15. října 2012.

Evoluční linie andělu, neboli dévů je probíhá souběžně s lidskou linií. Dévové mají různou velikost od maličkých až ke kolosálním, jakým je právě tento. Mnozí z Mistrů pracují s dévy. Mistr Ježíš požádal, aby se déva zviditelnil, aby jej bylo možno zachytit kamerami NASA. Jeho velikost je přibližně jako polovina Země (ne dvojnásobně větší než Země, jak se někdo domnívá.)“

Zdroj: Share International

Podpořte nás sdílením