Žijeme v době odhalení

Žijeme v době odhalení

Neuplyne snad den, aby se neobjevilo něco, co bylo skrytého, aby nevyplavalo na povrch něco, co mělo zůstat hluboko ponořené. Vypadá to, že se nedají skrýt utajené vojenské operace, jako například průnik speciálního izraelského komanda do pásma Gazy, politické vraždy (Kašodží), a samozřejmě korupce, což se ukazuje i u nás. Ještě před pár lety skoro nikdo neznal pojem ‚whistleblower‘, tj. toho, kdo vynáší na veřejnost informace, aby pomohl lidem poznat pravdu. Nyní to začíná být skoro samozřejmý zdroj investigativních novinářů a jediný způsob, jak se dozvědět o supertajných technických projektech.

Co za touto změnou stojí? Jednou z příčin jsou dozajista daleko větší možnosti komunikace a technických prostředků vůbec. Nyní lze téměř z kteréhokoliv místa na zemi vidět a slyšet co se děje na jakémkoliv jiném místě. Tento stav je odrazem vnitřní propojenosti všech a všeho, demonstrovaný na fyzické rovině. Je tu ale ještě další faktor. Nové energie, které na nás působí ve Věku vodnáře, pozvedají neúprosně lidské vědomí. Lidé si více uvědomují, co se kolem nich děje a podle toho také jednají. Energie Věku ryb, tedy oddanosti a poslušnosti, už nemají takovou sílu a naopak sílící vědomí propojenosti a vzájemnosti vede ke zvýšenému pocitu spoluodpovědnosti. Jednoduše řečeno si lidé začínají více uvědomovat pravdu a souvislosti a začínají podle toho jednat.

Musíme si uvědomit a připustit, že nejsme toho všeho jen pouhými svědky nebo diváky, ale že máme svůj podíl zodpovědnosti a zároveň i možnosti chod věcí ovlivnit. Každý svým dílem přispívá buď k příchodu nové budoucnosti, plné svobody a spravedlnosti, nebo přitahuje a podporuje síly, které nás drží zpátky. Podobné přitahuje podobné a to se nás týká jako jednotlivců i jako lidstva jako skupiny. Jistě by u nás nemělo zlo takovou moc, kdyby nenašlo takovou podporu a odezvu v mnohých z nás.

Naštěstí čím dát tím více roste vliv kolektivního vědomí. Je to síla, která dokáže překonat téměř cokoliv. Toho si jsou dobře vědomi nejen dobří vůdci, ale i dobří manipulátoři. Korporátní média, která slouží zájmům peněz, dovedou mistrně vybírat, co lidem říci a jak a co jim zatajit.  Nyní tak oblíbený termín ‚fake news‘ je jen vrcholem ledovce politiky manipulací, (auto)cenzury, odvádění pozornosti a vytváření strachu a duality, kterou média dnešní doby provádějí. Tím se ovšem samy chytají do pasti, protože zapomínají, že žijeme v době, kdy pravda vychází napovrch.

Odhalení se týká jak toho špatného, tak i toho dobrého. Zatím to ovšem vypadá, že vyplouvají na povrch spíše ty špatné věci – skandály, chyby, zločiny, manipulace apod. Obávám se, že se to ještě nějakou dobu bude stupňovat, protože hodně toho špatného zůstává stále skryto. Musíme si zkrátka nejdříve udělat pořádek ve vlastním domě, než budeme připraveni přijmout něco nového. Je to jako s ekologickou zátěží – nejdříve je nutné vyčistit půdu, aby bylo možné postavit novou stavbu. Jedním z mála pozitivních odhalení, které se již přinejmenším připravuje, je fakt, že nejsme ve vesmíru zdaleka sami a že kolem sebe máme přívětivé a nápomocné obyvatele jiných světů. Tento fakt totiž již nebude delší dobu možné zamlčovat. Přítomnost jiných inteligentních bytostí a jejich technologická a zejména duchovní vyspělost je čím dál jasnější. Směřují k tomu jednak studie starověkých a ještě starších civilizací, ale stejným směrem vedou i stopy k mnoha novodobým technologiím a objevům i množící se komunikace s jinými bytostmi přes lidské prostředníky, nemluvě o přímých pozorováních jejich lodí laiky i odborníky z řad vědců i vojenského personálu.  Tajné vojenské programy podle některých svědků již delší dobu s mimozemskými civilizacemi spolupracují a využívají technologií, které se jinak objevují jen v oblasti sci-fi. Otázka odtajnění existence a postavení Vesmírných bratrů tak má nejen duchovní, ale i politický, vojenský a technologický aspekt. Jak se zdá, tak alespoň odhalení části této skutečnosti již připouštějí všichni zúčastnění. Boj se nyní vede hlavně o to, aby došlo k úplnému odhalení všeho, co s tím souvisí, tedy abychom přestali být vedeni za nos a mohli o své budoucnosti sami rozhodovat. Jinak by hrozilo, že stejně se kolem nás i s námi bude dít něco, o čem nebudeme mít ponětí, protože bychom s tím jinak nesouhlasili.

Popravdě, nemyslím si, že by takzvané částečné odhalení bylo vůbec reálné. Lidé mají dost jak současného společenského uspořádání, tak i vidí zoufalou nedostatečnost současných technických prostředků vis-a-vis všem hrozbám, kterým jako civilizace musíme čelit. Kdo by nechtěl mít lepší zdroje energie, dopravní systémy nebo diagnostické a léčebné metody? Jakmile se veřejnost dozví, že jí bylo něco úmyslně zamlčováno, bude požadovat celou pravdu. Odhalení „nových“ technologií tak půjde ruku v ruce s pádem těch, kteří je dosud utajovali.

Pod náporem přibývajících odhalení se dosavadní řád doslova drolí. Důvěra v dosavadní instituce klesá a tak nám častou vládnou politici, kterým důvěřuje i méně jak polovina obyvatel. Chronické vládní krize, předčasné volby a výměny politických představitelů jsou zoufalé pokusy udržet status quo, které se stávají pomalu normou. Jinými slovy se dá říci, že současný způsob ‚demokratické vlády‘ neuspokojuje většinu obyvatel. Vlády a mocenské skupiny se tak dostávají pod tlak veřejnosti, kterému nedokáží dlouhodobě odolávat. To je další důvod, proč ti, co tyto věci utajují, přistupují k aspoň částečnému odhalování. Některé projekty a činnosti se však v utajení vyvíjely několik desítek let, mnohdy zcela bez kontroly veřejnosti i celé vlády a jejich rozpočty byly víceméně neomezené. Dosáhly proto takových výsledků, o kterých nemáme ani tušení. Vzniká tak zvláštní paradox, kdy skutečnost je mnohdy tou nejméně uvěřitelnou možností, zatímco lži a polopravdy nám připadají reálnější. Je to také proto, že jsme se stali do jist míry také obětí cílených manipulací, jak tomu bylo s fenoménem tzv. UFO, čistých energetických zdrojů, medicínou a dalšími oblastmi. Výsledkem je, že jsme si vytvořili mentální a kulturní bariéry, které nám neumožňují vidět věci objektivně, tedy takové jaké jsou. Je to stejný princip, podle kterého lidé dříve nemohli přijmout fakt, že Země je kulatá, nebo později dopředu odmítali připustit, že by letadla, která jsou těžší než vzduch, mohla vůbec vzlétnout. Tak jako tomu, kdo žil dlouhou dobu ve tmě, může náhlý přechod do světla ublížit, tak možná ani my nejsme připraveni přijmout někdy až dost zdrcující pravdu o naší nevědomosti a marném úsilí udržet v chodu dosavadní systém. A to platí i o společenském uspořádání.  Tento šok však nemůže být záminkou k tomu, abychom se tomuto očistnému procesu vyhýbali. Čím dále to budeme oddalovat, tím to bude jen horší. Naštěstí se již pracuje na důležitých projektech na zlepšení životních podmínek všech lidí, zejména těch nejchudších, hledají se cesty, jak opustit směřování hospodářství na ekonomický růst a nastartovat kvalitativní změnu. Všechny tyto problémy byly již ve vesmíry tisíckrát vyřešeny, a my si je také s pomocí Mistrů moudrosti a poradců z jiných civilizací, také vyřešíme.

Nejsnazší asi bude začít využívat nové technologie, protože bude stačit vynést je z tajných laboratoří a základen, případně z archivů. S technologickými inovacemi již máme zkušenosti a máme na to struktury. Změnit vztahy lidí a jejich soužití na globální úrovni bude asi mnohem těžší. V určitém okamžiku tak budeme potřebovat pomoc, kterou nám mohou poskytnout nejlépe členové Hierarchie světla. Myslím tím nejen samotné Mistry moudrosti, ale i zasvěcence a adepty, protože bude docházet k postupnému předávání nashromážděné moudrosti seshora dolů, až bude každý naplněn tím, co z ní dokáže pojmout.  Odhalení samotných technologií ještě nemusí znamenat, že s nimi budeme umět smysluplně nakládat. Proto je tak důležité, že ve světě neustává také volání a boj za spravedlivé uspořádání společnosti jak na státní – národní úrovni, tak i na globální. Nejnověji se to ukazuje ve Francii, kde vzniklo rychle hnutí připomínající situaci tzv. arabského jara. Viděli jsme, že se podařilo až zázračně zmírnit napětí na Korejském poloostrově, uklidnila se i situace kolem Sýrie a konfrontace velmocí se do jist míry přelila do ekonomické oblasti.  Obětí počínajících obchodních válek však může být pouze nespravedlivý ekonomický a finanční systém, jehož pádem se konečně uvolní cesta k nápravě světa. Tím nastane vhodná chvíle k odhalení nového Světového učitele a jeho spolupracovníků, který za tímto účelem přišel opět mezi nás.

Podpořte nás sdílením