Zvláštní zpráva ze Share International

Zvláštní zpráva ze Share International

Pan Benjamin Creme, britský umělec, spisovatel a lektor před měsícem zemřel. Odešel v klidu dne 24. října 2016 ve svém domě v Londýně, obklopen svou rodinou, ve věku 93 let.

Podstatnou část svého života zasvětil šíření zprávy o příchodu Světového učitele Maitréji a Mistrů moudrosti především prostřednictvím svých knih, přednášek, rozhlasových a televizních rozhovorů. Ve své práci čerpal z Učení odvěké moudrosti, jak je světu zprostředkovali Helena Blavatská, spoluzakladatelka Teosofické společnosti a Alice Baileyová. Navázal na jejich učení, doplnil je a zasadil do současné doby.

Pracoval pod vedením jednoho z Mistrů moudrosti, což mu dodávalo jistotu a odvahu v jeho neúnavném úsilí, aby se o příchodu Maitréji a Mistrů moudrosti dozvědělo co nejvíce lidí po celém světě. Slyšely nebo viděly jej tak miliony a inspiroval přinejmenším statisíce lidí.

V roce 1974 uvedl do světa Transmisní meditaci – novou skupinovou meditaci, která spojuje osobní vývoj a službu světu. Od roku 1975 pak až do nedávné doby neustále jezdil po celém světě a přednášel. Milionům lidí, ke kterým se jeho zpráva o bezprostředním příchodu Světového učitele dostala, tak přinesl naději na celosvětovou transformaci, na spravedlivý a mírový svět prostřednictvím sdílení.

V jeho práci na přípravě příchodu Maitréji – Krista budou pokračovat četné skupiny na celém světě, které se tomuto úkolu také oddaly.

Podpořte nás sdílením