Konec poddanství

Konec poddanství

Burcující článek Mistra uveřejněný v dubnovém čísle Share International byl opět napsán před více jak deseti lety. Popisuje procesy, které se tepve nyní dostávají do popředí dějin. Jde o sílící touhu po svobodě spravedlnosti a změně uspořádání společnosti. V otázkách a odpovědích se pan Creme věnuje úloze nových hnutí při Maitréjově příchodu, potvrzení existence gravitačních vln, představení Maitréji na internetu a dalším zajímavostem.

Článek Mistra naleznete zde. Otázky a odpovědi pana Creme následují níže.

V současnosti se rozmáhají nová hnutí, například Occupy, Podemos ve Španělsku, Syriza v Řecku a množství příznivců Bernieho Sanderse ve Spojených státech a Jeremyho Corbyna ve Spojeném království. Jaká je role těchto hnutí v přípravě Maitréjova příchodu?

Ukazují Hierarchii rozsah naší připravenosti na nový řád, na nadcházející změny. Ne všem se budou tyto změny líbit, ale opravdu jde o nové zřízení.

 

Byl Maitréja přítomen na velké demonstraci proti nahrazení jaderných ponorek Trident, na které se sešly desítky tisíc lidí? Demonstrace se konala 27. února 2016 v Londýně.

Ano!

 

V laboratořích Advanced LIGO došlo k průlomovému objevu, který prokázal existenci gravitačních vln, které předpověděla Einsteinova obecná teorie relativity. Měl Einstein pravdu? Jde o důležitý objev?

Einstein měl jistě absolutní pravdu. Ano, takový objev osvobozuje mysl. Již začíná nárůstat nový náhledu na „vesmír“.

 

Příměří v Sýrii je křehké, ale jako zázrakem drží. Podílel se Maitréja na nastolení tohoto příměří?

Maitréja se obecně podílí na mnoha pozitivních změnách.

 

V úterý 23. února 2016 jsme se já a spolupracovník zúčastnili akce v kapli v Claptonu, na severu Londýna, kterou pořádala skupina Lidová  filosofie, politika a ekonomie. Tématem byl „Stopařský průvodce po ekonomii“. Ekonomové Ann Pettifor a Yanis Varoufakis přednesli projev, spolu s místním imámem. NA zcela zaplněné setkání se dostavilo 1000 lidí všech věkových skupin a rozmanitého původu. Panovala mezi nimi úžasná atmosféra, lidé byli dychtiví zkoumat nové oblasti organizování spravedlivější ekonomiky a pokládali panelu mluvčích mnoho otázek. Byli na setkání přítomni i nějací Mistři?

Ano, Maitréja se jej osobně zúčastnil.

 

Je něco pravdy na teorii, že virus Zika lze přenést i sexuálně?

Ano.

 

Někteří vědec na počátku tohoto roku tvrdili, že se ve sluneční soustavě nachází další planeta. Má jít o velkou planetu, velmi daleko od Slunce (dále, než Pluto). Opravdu tato planeta existuje?

Ano.

 

Dochází během Transmisní meditace k fyzickému léčení?

Ano, záleží však na karmě. (Dále viz kniha Transmise – Meditace pro Nový věk)

 

Po dvou zemětřesením v prosinci 2011 došlo v Christchurchi na Novém Zélandu k neobvyklé sérii následných otřesů, které, jestli si dobře vzpomínám probíhaly po celý leden. Zdálo se, že došlo k neobvyklému uskupení následných otřesů, které se táhly dlouho do ledna. Epicentra se nacházela v ústí řeky Avon a vyhnula se nedalekým obytným oblastem a poté se mohutně zkoncentrovala v moři u pobřeží nedaleko pláží Brighton. Včerejší den sv. Valentýna roku 2016 přinesl další silné zemětřesení, tentokrát dále od pobřeží jižního Brightonu. Omezil Maitréja projevy těchto zemětřesení?

V těchto případech se Maitréja nijak neangažoval.

 

Proč se Maitréja neodhalí prostřednictvím na internetu a YouTube?

Maitréja se odhalí již zanedlouho způsobem, který bude zahrnovat internet a YouTube.

 

Provozuji Transmisní meditaci a rád držím krystal, když medituji. Soustředím se také na centrum ádžná. Ovlivňuje to nějak transmisi, když přitom držím krystal?

Pravděpodobně ne.

 

Lze doporučit opětovné vypouštění vlků do částí Evropy a severní Ameriky?

Ne, není to dobrý nápad.

 

Francouzská Guayana je starobylá kolonie a dnes jde o Francií spravované území. Měli by její obyvatelé brát tuto zemi, že je oživovanou energií Francie, nebo svou vlastní? Pokud ne, jaká je energie Francouzské Guayany?

Je stejná, jako Francie.

 

Bude Den deklarace spojen s velkým nebo menším přistáním vesmírných bratrů? Kdyby události byly koordinovány tímto způsobem, Den deklarace by měl na lidstvo větší účinek.

Nedomnívám se, že to proběhne tímto způsobem.

 

Rád bych věděl, zdali můžeme nahradit termín ‚Já‘ v Modlitbě pro Nový věk za ‚Duši‘. Mám potíže správně přeložit termín ‚Já‘ do svého jazka (portugalštiny). Slyšel jsem také, jak používáte termín Duše v Modlitbě při rozhovoru v argentinském rádiu. Zdálo se mi to přirozené pronášet Modlitbu tímto způsobem.

Ano, můžete tato slova zaměnit.

 

Děkuji vám a vašemu Mistru za výborný článek „Vítejte v nové době“, který vyšel v lednovo-únorovém čísle Share International 2016. Jde o povznášející, inspirující, dojemný a uklidňující článek. Motivuje mne k ještě většímu odhodlání při šíření vašich informací.

Děkuji. Dobrá práce, jen tak dál!

Podpořte nás sdílením