Neobyčejné UFO úkazy

Neobyčejné UFO úkazy

Prosincové číslo časopisu Share International přineslo obrázky dosud nevídaných vesmírných objektů. Několik obrovských vesmírných lodí různých tvarů zaznamenaly kamery družice SOHO, která trvale obíhá kolem Slunce a provádí jeho měření a snímkování.

14. srpna 2015 zachytily její kamery v blízkosti slunce obrovský objekt připomínající vážku. (Zdroj: sohowww.nascom.nasa.gov; youtube: Streetcap1).

Mistr Benjamina Cremeho potvrdil, že objekt tvaru svatojánské mušky je kosmickou lodí.

 

 

 

 

9. listopadu 2015 se na dvou záběrech ze sluneční laboratoře SOHO objevil jiný objekt obrovských rozměrů.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mistr Benjamina Cremeho potvrdil, že jde o kosmickou loď vybudovanou společnými silami v kooperativním projektu za účasti více planet našeho Slunečního systému.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andenes, Norsko

Fotografie polární záře z 20. ledna pořízená Per-Arne Mikalsenem ukazuje UFO na noční obloze.

Mistr Benjamina Cremeho potvrdil, že jde o vesmírnou loď, která se obvykle nachází na podzemních základnách v Norsku.

 

 

 

 

 

 

 

 

UFO tvaru krychle zachycené kamerou SOHO 3. listopadu 2015.

 

UFO krychlového tvaru byly na snímcích solární laboratoře pozorovány již v průběhu několika let. Na tomto záběru ze 3. listopadu 2015 se dají dobře pozorovat detailně jeho tvar a barevnost.

 

Kapské město, Jihoafrická republika

 

Webová stránka Huffington Post podává zprávy o mnoha fotografických záběrech pořízených 8. listopadu 2015, na kterých jsou vidět nad Kapským městem obrovské mraky připomínající UFO. V komentáři píšou: “Vypadalo to jako úvodní scény z nějakého letního filmového trháku. Jakoby se nad Kapským městem v neděli vznášela flotila UFO. K žádné invazi vetřelců však nedošlo. Bylo jen vidět úžasnou formaci čočkovitých oblaků.“

Mistr Benjamina Cremeho potvrdil, že oblaky tvaru UFO byly lodě z několika planet. Je to další příklad koordinované práce různých planet.

 

Poloostrov Kamčatka

Na ruském poloostrově Kamčatka vyfotografoval 14. srpna 2015 Vladimír Vojčuk oblaka tvaru UFO nad kamčatskými sopkami. (Zdroj: weather.com)

Mistr Benjamina Cremeho potvrdil, že tím „oblakem“ byla mateřská loď z Marsu.

Podpořte nás sdílením