Vpád nového

Vpád nového

Mistr ve svém článku upozorňuje na nečekaný vývoj, kterým budou mnozí zaskočeni. Pan Benjamine Creme odpovídá na dotazy, kdy dojde asi ke Dni deklarace, zda existují strážní andělé, jestli barva ovlivňuje stav mysli a další.

Otázky a odpovedi následují, článek Mistra ke stažení zde.

 

Stále vystupuje Maitréja v čínské televizi?

Ano.

 

Kolik rozhovorů Maitréja zatím poskytl v Číně?

Maitréja zatím v Číně poskytl 34 rozhovorů.

 

Objevuje se Maitréja i jinde, než v Číně?

Ano, v různých zemích, malých i velkých, blízko i daleko.

 

Pracuje stále Maitréja na Blízkém východě? Jaká je tam odezva na Něj a na Jeho myšlenky?

Ano. Odezva je složitá a smíšená.

 

Je pravda, že obyčejní lidé v zemích, kde Maitréja působí, reagují rychleji a pozitivněji, než vůdci a státní představitelé?

Ne nezbytně. Liší se to od země k zemi.

 

V červnovém čísle časopisu Share International [2015] se v dopise nazvaném ‚Poselství naděje‘ objevilo datum spojené s Maitréjovým vystoupením na veřejnosti: leden 2017. Znamená to, že tehdy dojde ke Dni deklarace?

To by bylo asi rok a půl ode dneška, pokud lidstvo dobře zareaguje na Maitréjovy energie a Jeho myšlenky mezi dneškem a tímto datem. Maitréja již řekl, že přesné datum není známo, ale čas je již určen.

 

Poznají lidé Maitréju v Den deklarace, pokud Jej spatřili už dříve?

Ano.

 

Když čtenáři Share International píší dopisy o svém zážitku s mluvčím nebo s Mistrem, zdá se, že Mistr nebo mluvčí jsou velmi pamětihodní a zanechávají lidi se silným dojmem ‚někoho zvláštního‘, jak to čtenáři často nazývají.

Pravda!!

 

(1) Proč sochy pláčou slzy nebo krev? Jde o pouhé znamení pro věřící? (2) Jde také zčásti o ukázku soucitného truchlení za těžký osud trpícího lidstva?

Obojí. Jde o znamení, že se lidstvu ukazuje něco významného.

 

Řekl jste, že Maitréja lidstvo ukáže, jak hluboko jsme spadli – že jsme jaksi poklesli z předešlého vyššího stavu. Co se stalo? Jak a kdy jsme „spadli“? Jak se můžeme „vzchopit“?

Byly doby, kdy lidstvo žilo sjednoceně – v jednom období například neexistovalo slovo pro krádež, krádež neexistovala. Můžeme se „vzchopit“, když se opět sjednotíme.

 

Proč Share International klade tolik důrazu na ‚sílu lidí‘? Je to tak důležité? Proč?

Ano, je to zásadně důležité, neboť lidé musí být připraveni na změny ve světě a musí být připraveni je sami zavést.

 

Mají „andělé“ opravdu křídla? Nebo to je jen symbolická myšlenka?

Andělé někdy mají křídla a někdy ne. Ale nepoužívají je k létání!

 

Co je to ‚anděl strážný‘? Opravdu hlídají lidi?

Každý člověk má ‚anděla strážného‘, jehož úkol je udržovat člověka v bezpečí.

 

Můžete prosím vysvětlit, třeba i krátce, jak a proč barva ovlivňuje náladu nebo stav mysli? Může nošení jistých barev učinit člověka například vyrovnanějším, méně nervózním, méně ustrašeným?

Barva jistě má silný vliv, avšak jde o příliš složité téma, než abych jej zde mohl rozvinout.

 

S naší velmi malou Transmisní skupinou nám život často zabrání mít týdenní setkání. V naší skupině proto zazněla otázka, zdali jsou Mistři rušeni nepravidelnými setkáními a jestli je lepší nepořádat setkání vůbec, než se scházet nepravidelně.

Jen tak dál. Bude dobré pokračovat tak, jak jste. Bylo by ovšem ještě lepší, kdybyste se scházeli pravidelně!

 

Je dobrý nápad prezentovat informace o příchodu Maitréji a Mistrů moudrosti dětem na úrovni základní školy? Pokud ano, mělo by se to dít jako alternativa ke studiu náboženství? Někteří říkají, že je to nepoctivé, že tím předkládáme informace pod „falešnou záminkou“.

Náboženská učení by obecně neměla být předkládána dětem pod 14 let.

 

(1) Pokud někdo požádá Maitréju (skrze fotografii Jeho ‚ruky‘) aby pomohl zvýšit aktivitu a hloubku srdečné reakce v daném člověku, může být taková modlitba zodpovězena? (2) Pokud někdo požádá o pomoc při zlepšení konkrétní dovednosti, která by zvýšila jeho schopnost při informování lidí o vašich sděleních, byla by taková žádost splněna?

(1) Ano. (2) Obvykle ne, ale jsou příležitosti, při kterých to lze učinit.

 

(1) Docházelo při nedávných volbách v Izraeli ke korupci, například falšování hlasů? (2) Kdo by vyhrál, kdyby hlasování bylo poctivé?

(1) Ano. (2) Benjamin Netanjahu.

Podpořte nás sdílením