Zázrak v muzeu

Zázrak v muzeu

Není zvykem, aby se muzejní exponáty začaly samy od sebe hýbat. Přinejmenším donedávna o tom nikdo neslyšel. Letos v červnu však pracovníci muzea v britském Manchestru zjistili, že egyptská socha boha Osirise se během několika hodin dokáže otočit o 180 stupňů.

V Muzeu jsou umístěné bezpečnostní kamery, které vitrínu se soškou nepřetržitě snímají. Na záznamech z těchto kamer je tak při dostatečném zrychlení vidět, že soška se čas od času začne rovnoměrně otáčet kolem své osy a to jak ve dne, tak i v noci. Videa se soškou se stala rychle hitem na Youtube, kde je zhlédly již  miliony diváků.

Proč se socha, která je v muzeu již několik let, začala zničehonic najednou pohybovat, se dosud nikomu nepodařilo vysvětlit.  Je však jisté, že to nezpůsobují vibrace podlahy od procházejících návštěvníků, protože se socha pohybuje stejně ve dne, kdy je muzeum otevřené, i v noci, kdy tam nikdo není.

K tomuto zázraku vydal Share International v červnu tiskovou zprávu č. 96. Uvádí se v ní, že tato 25 cm vysoká soška pochází z roku 1 800 př. n. l. a zobrazuje boha Osirise ─ boha podsvětí, o kterém se píše jako o jako ‘Pánu lásky’. Podle pana Creme je „pohyb toto sošky zázrakem, vytvořeným Maitréjou, Světovým učitelem, který oznamuje jeho neprodlené vystoupení. Je to jeden z tuctů zázraků, jež se nyní objevují.“

Stojí za to si v této souvislosti připomenout, že v nedávné době podal Share International zprávy o těchto zázracích:

 

  • ‘Anděl’ v Sýrii: Maitréja odnáší tělo zraněného mladíka (viz článek zde
  • Úkazy Maitréjovy ‘hvězdy’, jak se pohybuje a mění barvy (viz články s otázkami a odpovědmi, obrázky zde
  • Sochy Madony plačící krev 
  • Žena, která vylučuje lepkavý léčivý nektar, na který se dají přilepit různé věci 
  • Obrovský ‘Anděl’ blízko Slunce nafilmovaný kamerou NASA (viz článek zde
  • Jména Alláha a Mohammeda napsaná ve tváři mladé muslimky 
  • Ikony v kostele, jež se zázračně vyleštily do zářivého zlata 
  • Další hinduistické sochy pijící mléko jako při celosvětovém zázraku v roce 1995 
  • Světelné obrazce objevující se na stěnách a chodnících (jeden příklad od nás zde
  • Světelné kříže v oknech 

V posledních třiceti letech se objevuje čím dál tím víc zázraků. Share International spojuje tyto zázraky s větší událostí: s vystoupením skupiny duchovních učitelů v tomto kritickém období. V jejich čele stojí Maitréja, Světový učitel. Očekáván pod různými jmény všemi velkými náboženstvími, přichází ne jako učitel náboženství, ale jako učitel v nejširším slova smyslu pro lidi všech vyznání i pro ty bez víry. Jeho posláním je spojit v bratrství všechny národy a podnítit vytvoření nové civilizace založené na spravedlnosti, sdílení a míru.

Podpořte nás sdílením