Světelné kříže ve Zlíně

Světelné kříže ve Zlíně

Během léta minulého roku se tři dny po sobě objevovaly nejméně na dvou domech ve Zlíně světelné obrazce, které nápadně připomínaly tzv. světelné kříže, jež podle pana Creme vytvářejí Vesmírní bratři, tedy návštěvníci z jiných planet naší sluneční soustavy.

Během léta minulého roku se tři dny po sobě objevovaly nejméně na dvou domech ve Zlíně světelné obrazce, které nápadně připomínaly tzv. světelné kříže, jež podle pana Creme vytvářejí Vesmírní bratři, tedy návštěvníci z jiných planet naší sluneční soustavy. Všimla si jich paní L. B., a protože se již několik let zajímá o transmisní meditaci a příchod Krista, poslala je prostřednictvím Ekoland klubu na ověření do Londýna. Po několika měsících přišlo od pana Creme potvrzení, že jde skutečně o světelné kříže, které jsou jedním ze znamení, upozorňujících na existenci Vesmírných bratrů. Obrazce se objevovaly od 21. do 23. 7. 2010

Světelné kříže z 22.7.2010

vždy večer mezi 17:00 a 18:30 na zdech dvou protějších domů naproti bytu, kde paní L. B. bydlela. Jak sama říká, tak to určitě nebyla náhoda, ale byly tam proto, aby si jich všimla. Světelné kříže vznikají pomocí tzv. světelné technologie, kterou Vesmírní bratři ovládají, a kterou chtějí předat lidstvu, jakmile se jednou provždy zřekne válek a násilí. Je to velice mocná technologie, která dokáže například zabezpečit dostatek „čisté“ energie pro všechny lidské potřeby, ale v rukou ničitelů by představovala hroznou zbraň. Podobné světelné úkazy se objevují po celém světě již léta, jak dokládají četné fotogtafie uveřejňované na stránkách Share International. Ani v České republice nejde o první výskyt. V roce 2007 se například objevily v České Těšíně a v roce 2008 byl zaznamenán výskyt podobných světělných obrazců v Novém Jičíně, jak se lze dočíst na stránkách Ekoland klubu.

Světelné kříže z 22.7.2010

Podpořte nás sdílením