Otázky a odpovědi z červnového časopisu Share International

Otázky a odpovědi z červnového časopisu Share International

Další informace o Maitréjových veřejných vystoupeních, komentáře ke světovému dění, jaderný status Japonska a další zajímavosti jsou obsahem otázek a odpovědí editora Share International.

Řekl jste, že Maitréja se objevil v televizních interview již 16 krát (do data 12.6.2010). Vystupoval vždy pod stejným jménem? Byl v tomtéž těle (fyzickém těle, jež si sám vytvořil), ve kterém přiletěl z Himalájí?

Vystoupil ve svém těle, tak, jak vypadá. Pokaždé pod stejným jménem – ne pod jménem Maitréja, ale pod takovým jménem, jaké bude používat až do Dne deklarace.

Proč nepoužívá své pravé jméno?

Miliony lidí čekají na Maitréju a pracují tak pro nás. Slůvkem „pracují“ míním skutečnost, že přijímají princip sdílení, vytváření spravedlnosti a míru. Národy tak nečiní – je to těžké, takže chtějí, aby přišel Maitréja a udělal to za ně. Ale On nepřijde z tohoto důvodu; Maitréja přichází, aby inspiroval a podnítil lidstvo, nikoliv aby udělal naši práci za nás.

Maitréja ví, že přijde-li inkognito, lidé budou reagovat na Jeho myšlenky; ty vyvolají odezvu, protože lidé chtějí ve světě to, o co se On zasazuje a ne proto, že je to sám Světový učitel, kdo říká tyto věci.

26. března 2010 byla poblíž severokorejských námořních hranic potopena jihokorejská válečná loď. Jihokorejská vyšetřovací komise dospěla v této věci k závěru, že příčinou potopení bylo torpédo vypálené ze severokorejské ponorky. Spojené státy a další země odsoudily Severní Koreu, ale Severokorejci tvrdí, že takzvaný důkaz byl záměrně vytvořený a rozhodně odmítají jakoukoli odpovědnost. Byla to opravdu severokorejská ponorka, kdo vypálil torpédo?

Mám informaci, že Severní Korea neměla s potopením jihokorejské lodi nic společného. ( A je jasné, že by takovým činem naprosto nic nezískala. Ve skutečnosti by mnoho ztratila následným uvalením dalších sankcí.) Podle mých informací je pravým viníkem americká CIA. Učinila tak s cílem dostat Severní Koreu pod ještě větší tlak.

Tvrdíte, že Den deklarace proběhne současně po celém světě? Bude to během dne? V noci? Bude to ve stejný čas na každém místě, ať už tam budou mít den či noc?

Přesně tak. Maitréja žije v Londýně. Dejme tomu, že se rozhodne, že to bude například v neděli ve tři hodiny odpoledne. V Tokiu bude 11 hodin večer; to ještě není tak zlé. Na některých místech – jako třeba v Austrálii nebo na Novém Zélandu – budou lidé muset vstávat ve 3 ráno. Budou si muset nastavit budíka, anebo zůstat vzhůru. Budou to muset nějak vyřešit. Záleží na tom, kde žijete.

Byl Mistr, který se objevil na vaší přednášce v Tokiu, žena?

Ne, v současnosti jsou všichni v mužských tělech. Tak je tomu dnes, ale v budoucnu tomu tak vždy nebude. Mistři se samozřejmě mohou lidem ukázat jako muži i jako ženy; pak to jejich `známý? nebo-li dočasné tělo, které si sami vytvoří.

Všiml jsem si, že na obloze v Orange County v Kalifornii přibývá kondenzačních stop. Zdá se, že jde o tzv. chemtrails, protože letadla zanechají na obloze obrazec kříže a vrací se zpět.(1) Jde o snahu americké vlády udržet kontrolu nad populací po Dni deklarace? (2) Nebo jsou to znamení Maitréjova příchodu?

(1) Ne. (2) Ne.

Když se Gándhího ptali, co si myslí o západní civilizaci, Gándhí, údajně odpověděl: „To by mohla být dobrá myšlenka.“ (1) Mohu se zeptat, co si myslíte o současném stavu systému zdravotní péče v USA? (2) Je univerzální systém zdravotní péče uskutečnitelným cílem – a to nejen v USA, ale v každé zemi?

(1) Současný systém zdravotní péče v USA je podle mne vydělující a exkluzivní, ale není důležité, co já si myslím. Spíše byste se měl zeptat oněch 44 miliónů lidí, kteří si jej nemohou dovolit, co si o něm myslí oni. (2) Ano, ano, ano! Naprosto uskutečnitelný a udržitelný, když dáme do pořádku priority a skoncujeme s válkami, vytvoříme spravedlivý svět a budeme sdílet světové zdroje.

Chci se zeptat na něco ohledně Lisabonské smlouvy ratifikované 1. ledna 2010. Má to znamenat, že Spojené království již nadále nemá ústavu, jak ji známe? Mnoho lidí říká, že Evropská unie je nyní základnou pro komunistickou diktaturu, jelikož výsledky referend nemají dnes žádnou váhu a lidé ani nemají zajištěna svá ústavní práva. Že všechny ty věci jsou pouze klamnou kouřovou clonou, která má uchlácholit většinu obyvatelstva. Považuje to pan Creme /jeho Mistr za věrohodné?

Nepovažuji to za věrohodné. Ani můj Mistr ne.

Jak může Japonsko a další rozvinuté země pomoci světu?

Kdyby země jako Japonsko, Německo, Británie, USA a Čína opravdu chtěly pomoci světu, pak by namísto vyrábění všech těch nesmyslných přístrojů tyto přístroje prodaly nějakému bláznovi, který by je koupil, a věnovaly by peníze hladovějícím milionům, které vůbec nic nemají.

Vlastní Japonci jaderné zbraně?

Ne. Ale mají jaderné elektrárny, ze kterých se valí vysoký stupeň nukleární radiace do atmosféry a znečišťuje ji. Mějte na paměti, že tisíce vesmírných lodí z Marsu, Venuše a dalších planet pracují 24 hodin denně, aby zneutralizovaly radiační znečištění na éterických úrovních; obnáší to 90 % jejich práce.

Podpořte nás sdílením