Otázky a odpovědi z lednového a únorového časopisu Share International

Otázky a odpovědi z lednového a únorového časopisu Share International

Kodaňská konference o klimatu 2009, útok na letadlo Northwest Airlines, světelná spirála v Norsku, neobvyklá pozorování ‘hvězdy’, zázraky a znamení jsou předmětem otázek na které odpovídá pan Creme.

„Dnes podniklo 56 novin ve 45 zemích bezprecedentní krok tím, že promluvily jedním hlasem prostřednictvím společného úvodníku. Činíme tak proto, že lidstvo čelí vážnému nebezpečí.“ To byl bezpříkladný krok, který učinili vydavatelé novin po celém světě vpředvečer kodaňské klimatické konference v prosinci 2009.

Bylo toto společné úsilí inspirované Duchovní hierarchií? Pokud ano, který Mistr to byl? Máme očekávat více takových historických událostí v následujících měsících?

Ano, Maitréja. Tento druh akcí skupin lidí v různých odvětvích společnosti bude v následujících měsících a letech narůstat a formovat se. Média jsou vskutku hlasem lidí, který odráží jejich touhu po akci na záchranu planety a tento druh akcí bude pokračovat tím či oním způsobem až do té doby, kdy už další iniciativa nebude třeba.

Poté, co světoví vůdci nedosáhli dalekosáhlé dohody na prosincové Konferenci Spojených národů o klimatu v Kodani v roce 2009, vynořila se nařčení týkající se důvodů tohoto nezdaru.

Bylo to kvůli (1) Číně a do jisté míry i Indii, které mají stále ještě rostoucí ekonomiky a chtějí ochránit své vlastní ekonomické zájmy?; (2) zájmům hospodářství a korporací, reprezentovaných hlavně Americkou hospodářskou komorou, která brání jakýmkoliv opatřením, která by zasáhla do jejich svobody znečišťovat podle libosti; (3) dánskému ministerskému předsedovi, který chtěl nějaký výsledek za každou cenu a dojednal slabou a částečnou dohodu mezi několika vybranými státy?

(1) Ano (2) Ano. (3) Ne.

Má se podle Hierarchie Mistrů Pán Maitréja plně objevit před rokem 2012? Nebo je to plánováno v roce 2012?

Není plánem, aby se to událo v roce 2012 nebo k jakémukoliv jinému datu. Je naděje a očekávání, že se tak stane ve velmi blízké budoucnosti.

Budou čas a datum Maitréjova Dne deklarace dopředu oznámeny?

Ano, média ten čas oznámí.

Ukazují se náznaky toho, že údajný pokus 25. prosince 2009 vyhodit do povětří letadlo Northwest Airlines v Detroitu nebyl tím, k čemu jsme byli navedeni věřit, ale že byl ‘hraný‘.

(1) Byla to součást plánu dát Spojeným státům záminku k zesílení jejich vlivu v oblasti Perského zálivu (tím, že ukáží prstem na Jemen), nebo chtěli zajistit ropné zdroje nebo jiné geopolitické zájmy? (2) Bylo to kvůli poskytnutí záminky umístit na letištích po světě skenery celého těla, což poskytne obrovské zisky výrobcům skenerů? (3) Bylo to pokusem Republikánů a /nebo zájmů korporací zastrašit prezidenta Obamu, nebo jej donutit, aby se ukázal jako ‘silný‘ v takzvané ‘válce proti teroru‘?

(1) Ne. (2) Ne. (3) Ne. To je další ukázka ‘konspirační teorie‘, která, jak se zdá, nachází odezvu především v Americe. Jaké jsou ‘náznaky‘ toho, že tyto otázky jsou namístě? Proč lidé nemohou pochopit, že tyto události jsou prostě skutečností? Zdá se , že lidé obecně, ale zvláště v Americe, ztratili důvěru v řeči politiků, což je pochopitelné. Ale člověk by se měl řídit zdravým rozumem a zbavit se myšlenkových bludů.

(1) Do jaké míry byl teroristický incident z 25. prosince 2009 při letu z Amsterodamu do Detroitu pokusem ‘temných sil‘ planety zdržet Maitréjovo veřejné vystoupení? (2) Do jaké míry se kvůli tomu Maitréjovo vystoupení zdrželo? (3) Do jaké míry byli Mistři zapojeni do toho, aby bylo zajištěno, že bomba skutečně v letadle nevybuchne?

(1) Vůbec ne. (2) Maitréjovo vystoupení se tím nezdrželo. (3) Vůbec ne.

12. prosince 2009 ve městě Jinotegy v Nikaragui našlo dvanáctileté děvčátko obraz Panny z Guadalupe na podlaze jejich domu, kde je oltář Madony. Její teta jej zkoušela utřít mopem, ale nemohla s tím nic udělat. Je to skutečný zázrak?

Ano, je to opravdový zázrak vytvořený Mistrem, Který byl Madonou.

Může se stávat, že astronomové si všimnou ‘hvězdy‘, ale protože nevědí, jak tento úkaz vysvětlit, ohlásí to jako nově objevenou planetu nebo asteroid?

Nemyslím si, že se to skutečně děje, spíše, protože profesionální astronomové (pokud však nevěří tomu, co jsem já o ‘hvězdě‘ řekl) nemají žádnou cestu, jak by vysvětlili tyto ‘zářící objekty‘, mají tendenci je ignorovat.

Četl jsem článek v novinách The Examiner (z 10. prosince 2009) nadepsaný „Norská světelná spirála – zásah UFO / ET zmařil let rakety?“ Psali v něm, že Rusové vypustili v té oblasti raketu, která selhala a pokračovali: „Už se stalo mnoho případů, kdy zkoušky raket s jadernými hlavicemi selhaly kvůli zásahu UFO. Způsobila mimozemská inteligence selhání ruské rakety, aby vytvořila světelnou spirálu, protože věděla, že to získá světovou pozornost během návštěvy prezidenta Obamy v Norsku? Udělali to mimozemšťané proto, že dobře věděli, že Obama bude o zákazu jaderných zbraní diskutovat během svého projevu při udělování Nobelovy ceny míru?“ Článek také podává zprávu od očitého svědka setkání s UFO v roce 1964 od bývalého nadporučíka leteckého vojska USA, profesora Roberta Jacobse, který byl zavázán až donedávna mlčenlivostí. Další lidé prozradili také podobné věci.

Skutečně Vesmírní bratři ‘zasahují‘ při testech jaderných raket?

Ne, 9. prosince 2009 neproběhl žádný test jaderné rakety, ruské ani jiné. Přísně se dodržuje dohoda mezi Ruskem a západními mocnostmi, že ‘druhá strana‘ je vždy o takové zkoušce dopředu informována (aby se odstranilo nebezpečí, že některá ze zúčastněných stran začne 3. světovou válku). Spirála nad Norskem byla vytvořena kosmickou lodí (ve skutečnosti Maitréjovou ‘hvězdou‘), která vystoupala na nebe zpoza hory a pak pečlivě a záměrně vytvořila spirálu. Celá událost trvala 12-14 minut a nezpůsobila žádny dopad trosek.

Během let bylo několik spirálovitých kruhů v obilí. Je nějaká spojitost mezi spirálovitým světlem, které bylo vidět nedávno nad Norskem a spirálovitými kruhy v obilí?

Ano. Obojí vytvářejí vesmírné lodě ze sesterských planet našeho systému. Spirála na obloze v severním Norsku byla vytvořena ‘hvězdou‘, která se ukázala jako Zvěstovatel Maitréjova vstupu do veřejné činnosti.

Nejdříve jsem byl velmi nadšený ze zpráv o úkazu nad Norskem. Chci teď vidět všechny pohledy na ‘hvězdu‘, které se lidem po celém světě naskytly. Pak ale celonárodní noviny přinesly zprávu, že to byla vlastně zbloudilá raketa z ruské ponorky. (1) Snaží se nás média úmyslně zmást co se týče pravé povahy této události, aby zabránila příchodu Maitréji a všem změnám, které On přinese lidstvu?

(2) Slyšela jsem, že Rusové přiznali, že vypálili raketu, která nefungovala.

(1) Ano, ano a ještě jednou ano. Dělají jako obvykle co mohou, aby zmátla lidi, ale to nejde navždy. Lidé se vzepřou takovému způsobu matení. (2) To bylo použito jako vysvětlení, ale není to pravda. Ve skutečnosti Rusové popřeli, že by nějakou raketu vypustili.

Vypadá to, že Norsko má zvlášť důležitou roli co se týče ‘hvězdného‘ znamení. První fotografie, podle mne, pak hvězda tvaru kříže a nyní nádherná a úchvatná spirála. Mohl byste to vysvětlit?

Má s tím něco společného paprsková struktura Norska?

Ne, to jsou čistě náhodné shody okolností. Jsme ale rádi, že lidé z Norska byli dostatečně pohotoví, aby o sobě dali veřejně vědět.

Moje rodiny a já žijeme v Lipsku v Německu a já jsem velmi často vídal ‘hvězdu‘. 2. prosince 2009 okolo 22:30 jsme ale moje žena a já viděli něco velkolepého. Chtěl bych se zeptat, zda jsme viděli všechny čtyři ‘hvězdy‘ za Měsícem na východě? Blikaly různými barvami od modré po červenou a vytvořily kosočtverec.

Velmi Vám děkuji za Vaši odpověď a za práci, kterou jste tolik let vykonával. Těším se až uvidím Maitréju v televizi. (D.K., Lipsko, Německo)

Ano, toto shromaždování čtyř ‘hvězd‘ je novým dějstvím a dochází k němu stále častěji. Děkuji Vám za milá slova.

Na Štědrý den jsem šel spát v 1:30 ráno. Noc byla docela oblačná a hvězdy vypadaly jako bílé body, ale před svým oknem jsem viděl hvězdu, která byla jiná než ostatní: vyzařovala jasně zlatavé světlo, skutečně! Nikdy jsem takovou zlatou hvězdu na obloze neviděl a byl jsem velice překvapen. A k tomu byla tato hvězda obklopena mnoha zářícími paprsky různých barev s jasnými body na obvodu. Vypadalo to jako velká pavoučí pavučina: ostatní hvězdy nevytvářely takové efekty. Myslel jsme v tu chvíli na Hvězdu Betlémskou. Mohl byste mi prosím říci, zda se jednalo o ‘hvězdné‘ znamení nebo ne? (F. L., Francie)

Ano, vskutku ten objekt připomínající hvězdu, který jste viděl, byla Maitréjova ‘hvězda‘, Zvěstovatel Jeho vystoupení v americké televizi (ale jako ‘jednoho z nás‘, ne jako Maitréji).

30. června večer jsem byli v EPCOT centru v Disneylandu na Floridě. Když jsme odcházeli kolem 10. večer východního času, všimla jsem si jasného světla na západě. Byl to Jupiter nebo ‘hvězda‘? (J. W., Harward, Massachusetts, USA)

Byla to ‘hvězda‘, Zvěstovatel Maitréji.

Asi 21. listopadu 2009 mezi 4. a 5. hodinou ranní jsem viděl na horizontu nádherný zářící objekt. Odešel jsem z místnosti asi na 2 minuty a když jsem se vrátil, tak zmizel. Byl tak krásný a zářící, že jsem přemýšlel, co by to mohlo být. Často vidím v noci velmi jasné hvězdy, když se dívám z okna. Je některá z nich ‘hvězdou‘?

Tyto události mne začaly přinášet do mého života pocit naděje a nepochybuji, že i dalším, takže Vám děkuji za Váš časopis. (K. C., Wellington, Nový Zéland)

Ano, ten zářící objekt byl skutečně Maitréjovou ‘hvězdou‘.

4. prosince 2009 jsem šla v sedm večer po práci na autobusovou zastávku v Surrey, British Columbia, v Kanadě, když jsem uviděla na východní obloze něco, co jsem pokládala za ‘hvězdu‘. Následující noci jsem uviděla tu samou ‘hvězdu‘ a také jednu na jižní obloze. 25. a 28. prosince jsem viděla po práci tu samou ‘hvězdu‘ a domnívám se, že jsem viděla ty samé ‘hvězdy‘ ve White Rock, kde žiju. Jsou největšími a nejjasnějšími hvězdami na obloze, ale občas se zdá, jako by chtěly upoutat moji pozornost abych si jich všimla. Zdálo se, že se pohybují, když jsem je požádala, aby potvrdily, že jsou ‘hvězdami‘. Jsou to ‘hvězdy‘ našich Vesmírných bratrů?

Co bych tak asi přitom měla dělat, nebo kdokoliv jiný, když je vidí? Dostává se nám požehnání? Smíme klást otázky, nebo jen máme být vděčni za zážitek? (J. C., White Rock, British Columbia, Kanada)

Tato pozorování jsou skutečně Maitréjovými ‘hvězdami‘, které jsou ovšem obrovskými kosmickými loděmi. Máte pravdu, když si myslíte, že přitahují Vaši pozornost a odpovídají na Vaše žádost, aby se pohnuly. Nemusíte ‘dělat‘ nic, ale říkat o ‘hvězdě‘ co nejvíce lidem. Je to Zvěstovatel Maitréji, který poukazuje na Jeho vystoupení v americké televizi (ale ne pod jménem Maitréja).

Podpořte nás sdílením