Otázky a odpovědi ze zářijového časopisu Share International

Otázky a odpovědi ze zářijového časopisu Share International

Kdy se Maitréja objeví poprvé v televizi? Závisí to na množství lidí, kteří uvidí ‘hvězdu’ anebo na dalším kolapsu našeho finančního systému?

Kdy se Maitréja objeví poprvé v televizi? Závisí to na množství lidí, kteří uvidí ‘hvězdu‘ anebo na dalším kolapsu našeho finančního systému?

Objevení Maitréji nevyžaduje další kolaps našeho systému a opravdu to nezávisí na množství lidí, kteří uvidí ‘hvězdu‘.

Mám informaci, že se Maitréjův první rozhovor uskuteční velmi, velmi brzy – možná dříve, než si myslíte. Ale samozřejmě, když více lidí uvidí ‘hvězdu‘ a budou informovat o jejím pozorování, mohli bychom započít ve světových médiích s debatou o tom, co tyto ‘hvězdy‘ jsou.

Lidé nemusí nutně souhlasit s mým přesvědčením, co jsou ‘hvězdy‘ zač – obrovské vesmírné lodě: jedna z Marsu, další z Jupiteru, jedna z Venuše a další z nejmenované planety. Jsou to kosmické lodě (ne běžná UFO konající obvyklou, i když výjimečnou práci), které dělají tuto speciální práci co se týče ‘hvězdy‘.

Bylo mi řečeno, že čtyři ‘hvězdy‘ budou na svých místech až do Dne deklarace, na severu, jihu, východě a západě, takže kdekoliv budete stát na Zemi, Vaše oblast bude pokryta ‘hvězdou‘. Jediné co musíte udělat je dívat se po nich: neobjevují se totiž pořád. Lidé si představují, že se podívají na nebe a hned je spatří. Není to zas až tak jednoduché. Jsou gigantické; ale nezaplňují celou oblohu. Jsou větší než planety i hvězdy a pohybují se.

Každá ‘hvězda‘ má velikost pěti fotbalových hřišť dohromady. Neobjevují se nepřetržitě, protože si musí dobíjet baterie. Tak se přesouvají tak blízko ke Slunci, jak je to jen možné, aby si tímto způsobem dobily baterie. To nějakou dobu trvá a pak se vrací na místo a pohybují se kolem. To je u ‘hvězdy‘ ta věc, že se pohybuje.
Někdy se pohybují na požádání: když vidíte ‘hvězdu‘, můžete ji požádat, aby se pohnula; je o nich známo, že umí odpovídat na lidské myšlenky. Vskutku, v posledním Share Interntional jsme uveřejnili dopis , ve kterém autor píše, že viděl hvězdu a požádal jí: „Pokud ty jsi ta hvězda, mohu vidět ještě další? A skoro okamžitě se další objevila vedle té první, pak další a nakonec ta čtvrtá. Seřadily se jedna vedle druhé.

Jak se může Maitréja objevit, když hlavní media pokračují v potlačování zpráv o ‘hvězdě‘?

Pokud budou média nepřetržitě pokračovat v potlačování zpráv o ‘hvězdě‘, Maitréja prostě vystoupí.

Maitréja už měl takové plavidlo z našeho solárního systému umístěno na svém místě kolem Země jako znamení ohlašující jeho příchod. Opakuje se tím to, co se stalo na Blízkém východě, když se narodil Ježíš. Hvězda betlémská doprovázející moudré muže byla vesmírnou lodí. Tohle je opakování téže události. Ale nyní jsou hvězdy čtyři a ty mohou být spatřeny někdy během dne a samozřejmě – v noci. Mohou být vidět, pokud jste vytrvalí a díváte se často. Když vyjdete ven hledat hvězdu, vezměte si kameru s dobrým zoomem. Máme fotky hvězdy, která vypadá více jako vesmírná loď než jako hvězda.

Podívejte se na YouTube (webstránky) a uvidíte tucty videí a fotek téhle ‘hvězdy‘.

Jsou ‘hvězdy‘ živé formy?

‘Hvězdy‘ nejsou živé formy, jsou plavidly vyráběnými na Marsu, Venuši, Jupiteru a jedné další nejmenované planetě. Dvě byly vyrobeny na Marsu, který je „továrnou“ na vesmírná plavidla pro náš solární systém; vyrábí kolem 90 procent všech plavidel. Jsou vyráběny myšlenkou a nejsou z husté fyzické hmoty. Pokud byste se dostali na Mars, neuvidíte nic, i když na Marsu se vyskytuje více Marťanů než je na Zemi lidí.

Jsou návštěvníci z ‘hvězdy‘ vedeni Maitréjou?

Ne. Jsem si jistý, že toto všechno bylo velmi dobře promyšleno Maitréjou a Vesmírným bratrstvem. Jsem si jist, že nechal na nich, aby uskutečnili požadovanou misi.

Hvězda‘, kterou jste předpovídal v prosinci 2008, není nepřetržitě viditelná po celém světem, ale tu a tam na některých místech. Kdyby byla ‘hvězda‘ viditelná trvale, přijetí veřejností by bylo snazší. Omezují objevování‘hvězdy‘ nějaké zákonitosti?

Ano. ‘Hvězdy‘ mohou ukazovat své světlo po daný počet hodin denně, načež se musí znovu dobít ze Slunce.

Je nějaký důvod domnívat se, že k objevení Maitréji dojde v blízké době? O Vánocích jste velkému množství lidí, kteří Vám věřili, vysoce pozvedl jejich naděje, ale zdá se, že vše vyšlo na prázdno. To, co bylo ohlašováno jako „velmi jasná hvězda viditelná pro každého ve dne v noci“ vypadá, že se ‘scvrklo‘ na zlomek toho, v co jsme měli doufat. To způsobilo u některých lidí, že se odvrátili od Share International. (1) Je možné, že se Maitréjovo objevení na veřejnosti uskuteční až za mnoho let, nebo (2) že změnil svůj původní úmysl otevřeně působit na světové scéně?

(1) Ne. (2) Ne. Samozřejmě, že každý doufá, že uvidí Maitréju brzy, ale lidé jsou tak netrpěliví, netuší, jaký obrovský odpor zde existuje, kosmický a planetární, proti Maitréjovu objevení. Otázka, kterou by si měl každý položit, myslím si, zní: Co jsem udělal abych uspíšil Jeho objevení? Je to dost nebo jen nečinně vyhlížím až začne konat Maitréja?

Jemenské proudové letadlo se zřítilo na cestě ke Komorským ostrovům 30. června 2009. Jen jeden pasažér – dvanáctiletá dívka – ze 153 lidí na palubě přežila. „Necítila nic“, řekl její otec. „ocitla se ve vodě“ a držela se trosek letadla po více než 12 hodin. Představitel francouzské vlády nazval její přežití „skutečným zázrakem“. (1) Jakou účast, pokud nějakou, měli Mistři při záchraně dívky? (2) Poslali Mistři svou energii pasažérům, aby omezili jejich utrpení při nehodě?

(1) Byla zachráněna Mistrem Ježíšem. (2) Ano.

Když váš Mistr říkal, že města budoucnosti budou navržena daleko více humánně a také budou menší co do lidnatosti, mínil tím redukci globální populace, venkovské i městské; a pokud ano, bude to způsobeno těmi samými faktory, ať už jakýmikoliv, které jsou zodpovědné za klesající populaci v Rusku, Japonsku a v některých evropských zemích? Nebo je globální pokles populace nevyhnutelný, z důvodů předložených Jamesem Lovelockem, autorem teorie Gaia? Lovelock říká, že ke globálnímu oteplování o nejméně 2 stupně Celsia jistě dojde kvůli skleníkovým plynům, které jsou již v atmosféře, kde zůstávají po stovky let, a že konečným výsledkem bude, že na konci století bude naše planeta schopná podporovat zemědělskou produkci dostatečnou pouze pro asi 1 miliardu lidí. (1) Je tato předpověď příliš pesimistická z vašeho pohledu? (2) Nebo je správná a jak říká Lovelock, ne tak docela deprimující, jestliže 1 miliarda lidí je velké množství, vzhledem k tomu, že lidstvo prošlo v dávné minulosti demografickým zúžením populace a nyní bude moudřejší a silnější, když to bude muset proběhnout zase znova?

Pokud bychom udělali málo nebo nic, abychom globální oteplování do určité míry potlačili, předpovědi pana Lovelocka by byly dost možná přesné, ačkoliv globální oteplování by současně umožnilo obdělávat obrovské plochy v subarktických oblastech severní Evropy, Ruska a Kanady, které by mohly vyrábět pro svět nesmírné množství potravy. V každém případě pan Lovelock pravděpodobně neslyšel o přítomnosti Maitréji a jeho brzkém objevení. Pokud na něj budeme reagovat, Maitréja a jeho skupina Mistrů vědí, co je potřeba vykonat pro omezení a překonání globálního oteplování. Můj Mistr uvedl, že tento svět může pohodlně snést a živit asi 4,5 miliardy lidí, a nakonec k tomu dojde, že populace na Zemi bude taková, ale ne hladověním lidí nebo nedostatkem jídla, ale přirozenou sociální kontrolou reprodukční funkce lidí a spravedlivějším sociálním životem a péčí o všechny skupiny lidí. Například obrovské rodiny lidí v nejchudších oblastech jsou vedeny potřebou pomoci rodičů ve starším věku. Mají mnoho dětí, protože ví, že většina z nich zemře dříve než oni. Je to jejich forma pojistky na stáří. Až se sdílení a spravedlnost stanou ve světě skutečností, tato hanebnost se změní a populace se přirozeně sníží.

Z dopisů redakci: Potřeba víry

Vážený pane redaktore,

v pátek 25. června 2009 pozdě večer v Egmond-aan-zee v Nizozemí jsme se procházeli po promenádě (souběžně s mořem) a právě když jsme hovořili o důležitosti víry a o víře v životě bez ohledu na to jaká je, podívali jsme se nahoru a uviděli velkou oranžovou kouli, která vypadala, že je velmi blízko od nás, téměř nad hlavou.

(Právě před několika minutami před naší procházkou jsme četli a diskutovali o kapitole v Adamského Kosmické filosofii; Adamski vysvětluje, že protikladem víry je strach,který je založen na osobních zájmech, zatímco víra vyrůstá z vnímání věčnosti.)

Nejdříve jsme si mysleli, že to je vrtulník, ale protože nevydávala žádný zvuk, stáli jsme a pozorovali ji, jak se cílevědomě pohybuje (nevypadalo to, že se vznáší, ale že se pohybuje vlivem své vlastní energie) souběžně s pobřežím. Nejdříve byla nad hladinou, pak neustále stoupala, až to vypadalo, že je nad měsícem, načež odletěla pryč od nás na moře jižním směrem. (1) Byla to Maitréjova Světelná loď? (2) Byla to loď z jiné planety? (3) Bylo její objevení zdůrazněním, dá-li se to tak nazvat, důležitosti víry?

J.K. a F.E., Nizozemí

(Mistr pana Benjamina Creme potvrzuje: (1) Ano. (2) Ne. (3) Ano.)

Podpořte nás sdílením